Whhee

GRATTIS till mig själv och till min underbara mamma som alltid ställer upp för mig och min familj!!

Igår var vi uppe redan tjugo i sju och hoppade i kläderna. Sen packade vi oss in i bilen. Körde bara till milan och där stannade vi och åt frukosten jag hade fixat kvällen innan. Var lite kyligt när solen gick i moln. Men de var riktigt mysigt. Sen vidare mot Trelleborg. Missan, som är en av deras tre kissar, hade hittats död dagen innan så mamma och Urban var och begravde henne. Hon var helt fantastisk den katten. Mer som en liten människa än som en katt. Skulle alltid med över allt. Och mysa tyckte hon om. Så fort där kom en låda så satt hon i den. Underbara Missan kommer vara väldigt saknad!
När dom kom tillbax packade dom sista grejorna och sen drog vi till en lekplats. Där åt vi lunch och Wilda hon fick sina födelsedags presenter. William han fick en del oxå. Var underbart väder fast lite blåsigt. Men skönt när de svalkar lite. De var mysigt att sitta där och barnen fick leka av sig lite.  För sen var de bilfärd till köpenhamn. Mamma och Urban skulle ut och åka båt. Kryssning här uppe i krokarna. Fick köra ända fram till båten i och med att dom skulle åka. Barnen blev impade av båten. Så även jag. Dom bjöd ju med oss men, HERREGUD JA, vi tackade nä. Jag hade ju bokat hotell i göteborg denna helgen. Men som tyvärr blev ändrat. Men tanken att vi skulle gått på där på båten vi oxå känndes i magen. Så gärna jag hade åkt med. När de sagts hejdå och barnen tittat lite till på båten bar vi av mot helsingör och båtarna. Hittade direkt ut från köpenhamn med mammas vägbeskrivning och ca 40min senare var vi frame i helsingör. Fick bli varsin glass på båten. Vi hann bara köpa glassen och gå upp och sätta oss uppe på däck sen var de dax att gå ner till bilen igen. När vi körde av båten kunde vi gratulera oss själva till en härlig öresundrunt tur :)
Men dagen tog inte slut där. Var raka vägen från båten till Dannes mammas koloni. Hon skulle jobba idag på morsdag så fick ses igår då istället. Vi grillade och barnen dom sprang runder. Men när klockan närmade sig halv åtta kände vi att de var dax att dra oss hemåt för hade varit en lång dag för oss alla fyra. Fast jag och Danne var nog segare än barnen. Dom hade sina sista energi depåer kvar ;) Men väl hemma i soffan med pyjamaser på så tog de inte lång tid innan deras ögon gick igen. Timme senare däckade jag och Danne oxå haha. Men vi var alla super nöjda med dagen!!

Idag väktes jag vid nio med lotter och blommor av barnen. Sötisar!! Sen när jag kom upp stod frukosten på bordet. Dom hade till och med varit och köpt bullar..muma! Efter frukosten blev de en slappe fm. Efter lunchen åkte vi till skogen. Bara sitta på en sten och se barnens alla fantasi lekar med pinnar och allt är underbart. Satt nog där i nästan två timmar. Resten av tiden gick, jag då barnen dom sprang mest, i skogen och samlade pinnar. Känndes som en sån fantastisk em där man verkligen fått känna lugnet fast att man var med barnen. Är inte ofta de.. ;)

Denna helg var helt underbar!!!

Hoppsan

Ja uppdateringen var man inget vidare på. Blir aldrig att jag hamnar vid datan längre. Hamnar jag här kollar jag bara bloggar och sen stänger jag ner igen. Har så mycket annat. Med de menas TV eller sova ;)

Har inte hänt nått speciellt i mitt liv. Men idag fick jag en riktig topp. Gick i lycko rus hela dagen. Visst är de bara härligt när livet har sin lilla gång..I LOVE IT!!

Lilla prinsessan Wilda fyller två år på tisdag. Stora flickan snart. Håller mina tummar för fint väder så vi kan vara ute och grilla. Min lilla snutta två år..ojdå. Man har inte tänkt på hennes växande lika mycket som man gjorde med William. Men oj vad hon lär sig. Massa ord. Sätter ihop två-tre ord. Tar på sig kläder och skor själv. Ja även tar av sig. Börjar lyssna lite på vad man säger haha. Börjat cykla lite. Älskade hjärtegrynet som kom ut med ett rött öga börjar bli stor...naww min bäbis!! Min lilla lilla bäbis!!












Vab:are

Åhh var bort bjudna på middag förra fredagen. Blir oftast dom som kommer hit pgr av att vi har barnen som sover. Men nu ville dom bjuda tillbax. Så min bror ställde upp som barnvakt till vildarna. Mamma och Urban hade varit iväg på mini semester så dom tog barnen med sig på fredag morgon ner till trelle. Så slapp Danne kör fram och tillbax. Själv jobbade man ju hela dagen. Iaf när vi kom dit så fick vi en god drink. De var caribiskt teama. Så de var frukt och rom. Mumsig var den. Se flyttade vi ut på ballkongen och där stod grillen. Ja el grill då. Dom hade köpt den just för kvällen så var första gången den skulle användas.  Men dom små pojkarna lyckades få rätt på de efter lite skratt. Det blev fisk spätt med massa grönsöker på, ris och mango chutny (hmm stavningen var de ja). Dom andra drack öl men jag höll mig till vin. Blir så tung i magen utav öl. Vi glömde annanasen så den fick vi grilla när vi ätit färdigt. Funkade lika bra de. Till efterrätt blev de varm brietårta med rabarber och jordgubbs chutny. Inget caribiskt med de men han menade på att de var chutny till huvudrätten och chutny till efterätten så de var ändå en röd tråd..haha. Varmbrietårta låter kanske inte nått vidare men gud vad gott de var. Sådär lagom smällt och så de syrliga chuntnyn till...MUMA! Nu har jag skrivit chutny hur många gånger som hellst och säkert är de fel stavat..blä!
Fick sätta igång infravärmaren efter ett tag för de blir bra kyligt på kvällarna när solen är helt borta. Men de var mysigt ändå. Sen skulle vi vara aktiva tyckte dom och drog fram twister. Oxå de inköpt för kvällen. Skit roligt var e och tårarna nästan sprutade som man skrattade. Blev några platta fall när man inte fixade de. Efter de blev de så ska de låta. Unerbara sång röster. Sen blv de charader. De är man ju proffas på eller inte. Själv hade jag ju kunnt gissa rätt å allt jag gjord. Efte lite mer twister så var de dax för oss att dra ss hemåt för klockan hade hunnit bli halv fyra redan. Somnade gott efter en helt underbar kväll/natt.

Lördagen åkte Danne och spelade match och jag åkte ner och hämtade barnen. Fick bli en snabb hämtning för skulle iväg på kvällen igen. Så lite snack med brosan och hans tjej och sen iväg hemåt igen. STannde till i lödde och köpte ett par sandaler till danne och glass till barnen. Väl hemma var de en snabb duch och sen fixa till sig samtidigt som jag gjorde middag. De funkade de med. Maten stod på bordet samtidigt som jag var färdig och Danne kom in genom dörren. Så perfekt. Dom körde mig in till stan efter middagen så möte jag upp Anna och Elina från jobb. Så satt vi på uteservering innan vi drog vidare hem till en annan arbetskollega. De vankades lite jobbe fest. Folk var inte så på G som sist men hade de trevligt ändå. När vi väl kom ner till stan vid midnatt var vi inte så många kvar. Efter lite mer uteserverings sittande drog vi vidare till Wallmans och sjöng kareoke (stavningskontroll ur funktion ;) ) Vi rockade!! Till slut var de bara jag och Anna kvar och vi dansade nästan hela natten lång. Halv fem gav vi upp då kallade kudden på mig.
De blev en fullspäckad och rolig helg. Söndags kvällen syupade man i säng tidigt så man var redo för en arbets vecka.

Veckan de flöt på med jobb jobb jobb. Tidiga morrnar, iväg med barnen på dagis, till jobbet, jobba, hem från jobb, hämta på dagis, middag, natta barnen, lite kväll, sova och sen började de om igen.
Idag skulle de varit samma sak men William han blev dålig igår så idag vab:ar jag. Får städa och tvätt lite. Se om jag kan försöka tvätta av vagnen lite oxå för gud så skitig den är. Får se vad jag hinner med..

Wilda fick tag på Dannes vax en dag..

 


RSS 2.0