Underbara liv...

Ja livet är bara så toppen för tillfället...


Förra fredagen blev de spel kväll/natt...kan aldrig få nog med att spela spel. Sjukt skoj!!

Söndagen tog vi oss en tur till Gunnarstorp. De vet väl alla var de ligger? Haha..de e nån liten liten byhåla. Men där har dom bilbingo så dit for vi. In med fika och barn i bilen. Möte upp med några andra och begav oss. Vi blev tre bilar så inte illa de ju. Barnen dom lekte lite ute och lite inne i bilen. Super duktiga var dom. Håller ju ändå på i 3½h. Men dom tycker de e skoj när dom får leka i bilen och så är de ju en fotbollsplan dom kan leka på. Ingen av oss vann så var litre hängande minner när vi åkte hem. Men men man kan inte alltid vinna..


Veckan passerade med jobb. Malin kom på onsdag kväll. Vi cyklade ner med lite vin och en chips påse till råå. Satte oss där och blickade ut över havet och såg solnedgången. Drack vårt vin och snackade massa. Super duper underbart...visst e de bara så lätt ibland.
Så bara så ni vet så  är ni sugna på solnedgång, vin och skit snack så ställer jag mer än gärna upp hehe.

Dagen efter köpte jag bullar till dom så dom kunde få en mys frukost. Själv fick man snällt cykla till jobb. Danne, Malin och barnen åkte över till danmark på dagen och gick på nått akvarium där. Barnen fick klappa fiskarna och så. Är så tacksam att Malin gör nått med mina barn fast att jag inte är med. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag uppskattar de... När jag kom hem från jobb så hade dom tänt grillen så vi satt ute och käkade..mysigt!!

Lördagen var vi nere på festivlen. Helsingborgs festivalen var nu i helgen nämligen. William åkte massa karuseller och hoppade i hoppborgen. Han tyckte de var mega kul och började gråta vaje gång en karusell var slut. Eller nja där var en han gärna hoppade av. Den gick bara runt runt hla tiden så den tyckte han inte var så skoj. Berg & dalbanan tyckte han var ssuper skoj. Den fick han åka tillsammans med danne såklart. Nsta år får de bli bakken.. åka massa karuseller en hel dag. Himmelriket!!!

Idag har jag och barnen varit nere och gjort malmö osäkert.. Nä var nere och hälsade på Malin och Anna. Vr först i paken på lekplatsen...gud vad varmt. Försökte håll mig i skuggan. Pallar inte när de blir så varmt. Med de la sig lite sen på em så då gick vi ner tillstranden och badade. Mina vatten djur plaskade gladeligen runt i vattnet. De har dom iaf fått av mig. Älskar vatten!! Gick sedan och skulle ragga upp lite middag. Satte oss ¨på ett ställe men tog evigheter med menyn och när vi väl fått den var de inget som passade..haha så vi lämnade. Då hade barnen typ rivit i sönder serveterna och slickat på besticken. Haha ja de e då inte lätt.. Köpte lite mat och satte oss i paken. De var mer vår stil idag... Klockan den sprang iväg och jag kom inte där ifrån förrän vid kvart i nio. Barnen somnade innan jag kommit ut från malmö..naawww.
Ska själv hoppa i säng nu. En arbets vecka framför mig ju...sen 30års fest på lördag...

Ahh fick logga in igen för glömde ju berätta om att vi var på stranden och badade och lekte hela familjen. Sen grillade lite korv och burgare...fan gör ju bara såna hel mysiga saker nu förtiden.. Som sagt har de så perfekt för tillfället...PUSSAR!!


Lyckliga dagar

De finns såna dagar när man bara känner lycka. I söndags var en sådan dag.
Fm så var vi hemma, gick en sväng. En runda inom affären.
Efter lunch så bar de av in till stan för att träffa Josefin och Jesper. Vi gick till gröning och barnen lekte på lekplatsen där. Även vi åkte lite rutchekana..hehe. Fikade lite där i gräset. Muma!! Barnen tyckte de var super skoj. Började blås lite precis när vi skulle gå. Men vi tog en glass på vägen tillbax. Ordet glass får barnen att spärra upp ögonen till tennisbolls storlekar. Letande efter var den där glassen kan tänkas inhandlas..haha.
Åkte hem och åt middag och sen ner till mamma. Hon stod ute vid råå med husbilen. Vi lekte lite på stranden där. William han rullade ner i sanden. Tyckte de var skoj. Vid halv nio packade vi hem och åkte hem. Två små barn var trötta och ville ha välling och napp. Naawww.
Men dagen var bara så problemfri och jag kände bara glädje. Fan vad de är härligt med såna dagar.

Idag är jag bara seeeggg. Sk asnart hoppa i säng så man får lite skönhets sömn. En dag på jobbet imorgon oxå ju.

Måste ju berätta att lilla Wildis hon snackar som sören. Första man hör på morgonen är mamma, mamma, pappppaaaa. Sen säger hon hej och hejdå. Hoppa är ett favvo ord oxå. För vad är roligare än att hoppa från höjder så att mamma eller pappa fångar en. Eller hoppa i mammas och pappas säng med brosan..haha. Så fort mikron plingar springer hon dit och pekar på den. Hon tror att de är välling. Klättrar gör hon oxå på allt. Så man får ta bort allt. En dag hittade jag henne uppe på spisen..ajabaja. Mitt hjärte gryn...

Händer inte mycket

Nä här händer då inte mycket.

Wilda var prickig förra veckan. Inte lite utan väldigt prickig. Dom visste inte vad de var. Men nu har de iaf lagt sig. Nån enstaka prick finns kvar men dom tynar nog snart bort dom med. Hon e så full med energi så de hade räckt till ett barn till...

Barnen var med mamma och Urban i helgen. Dom var ute och åkte husbil. Så jag och Danne hade mys kväll på fredagen. Kollade lite film och åt god middag. Jag som aldrig brukar sova jätte länge vaknade tjugo över tio. Wow så länge var de länge sen jag sov :) Vi käkade frukost tillsammans och gjorde oss i ordning. Danne skulle på lag fest på bakken och jag skulle hämta Malin i stan. Hon kom med tåget.
Vi gick i stan och kollade affärer och sen bar de av till väla. Precis som de inte var nog så tog vi en sväng till familia oxå..haha. Som sagt man får ju passa på när man e i farten. Vi har samma tempo i affärerna oxå se de e bra. Jag är ingen sån som är super länge i en affär. Ser ganska snabbt om där e nått eller inte.
Hem och slängde oss i duschen. In till stan sen och käka nere i norra hamnen. Haha vi hittade inte stället vi skulle äta på först. Jag hade fått för mig att de hete nått annat. Men men efter ringt runt lite så hittade vi iaf rätt. Åt en god fisk soppa med vitlöksbröd...MUMA!! Drack massa vin. Ett jätte gott, väla fläder hete de. Ritigt dricka utomhus vin.
Kvällen blev super trevlig!! Vad som hände och inte hände är ju en annan historia..hehe... ;)
Söndagen bara försvann och de var dax att hämra hjärtegrynen. Stannade en stund och grillade innan vi körde hemåt igen.

Denna veckan har bara försvunnit bort. Imorgon blir de bio och lite vin drickande med Josefin. Förhoppningsvis på nån ute servering. Håller tummarna för att de inte ska regna.

Filmtajm nu så får krypa upp med min filt i soffan...

Torra läppar

Ja gud vad torra dom e idag. Får ta på lite lepsyl sen...

1½ vecka har man nu varit en arbetande kvinna haha. Känns bra. Går bra oxå. En del fel hit och dit men va fan. Man haffar första bästa och sen är de oftast löst.
Helgen blev de bara pys med barnen. Cyklade till stranden och lekte. Kastade stenar i vattnet, de hade dom nog kunnat syssla med en halv dag utan att tröttna. Åkte lite linbana. Så klart så cyklade vi. De e ju så vi tar oss fram nu för tiden ;) Så underbart!!
Träffade underbara Sif i söndags kväll. Hon har flyttat till radhus så jag var där en sväng och kollade in nya lyan på kvällen. De blev sent för var inte hemma föran tjugo i ett. Så skulle jag upp och jobba dagen efter. Men men man får skylla sig själv. Super mysigt var de dit hon flyttat. Avis som sören!!

Danne jobbade sista kvällen igår så nu är han pappa ledig hela sommaren. Gött för mig... Ja för honom för den delen oxå. Nu står maten på bordet när man kommer hem varje kväll. Fast de har den nästan gjort nu när han jobbat oxå. Har han gjort och ställt in i kylen till mig. Han kan bara han vill ;)

På lördag är de Malin och Jenny kväll. Längtar!!!


RSS 2.0