Så lätt

Ja somliga problem löser sig lättare än andra. Nu står de blommor i de fönstret som blev tommt igår.
Mamma skulle  till danmak och jobba nu i em. Så när jag hade vaknat och gjort mig färdig kom hon och barnen och hämtade mig. Så åkte vi ner till hamnen och tog färjan över till helsingör. I och med hon hade husbilen med sig så blev de scnadlines över. Så gick jag och barnen iland medans hon körde av och vidare mot jobb. Jag och barnen tog de lugnt och kollade när båten gick igen. Sen gick vi ner och kollade tågen. (Gud vad barn är lätt roade :) ) Gick och kollade lite skyllt fönster och tog ut pengar. Så vi kunde handla oss lite korv och dricka. Satte oss och mös på en bänk med massa duvor som satt och tittade på oss. Dom var snabbt frame så fort någon av barnen  tappade nått ätbart. Handlade lite blommor där på de lilla torget. Sen var de dax att gå till båten. Blev som barnen säger pappas båt hem. Danne och hans jobbar kompisar stod uppe på däck när båten kom in och barnen blev helt lyriska och vinkade för glatta livet. Uppe i köket känner dom sig som hemma och går runt där precis som dom varit där tusen gånger. Dagens brunch buffé hade precis dukats av så där var massa gottigheter som barnen smakade av. Sen gick vi ner till shoppen för Danne skulle köpa en parfym till mig :) Säger man aldrig nej till. Hur de nu funkar att han köper en parfym till mig när vi har gemensam ekonomi..hmm. Men de är tanken som räknas. Blev lite kort tid för båten la till i helsingborg igen. Så hann aldrig välja ut en. Får bli en annan gång. Vi åkte buss hem och sen blev de middag. Två trötta barn däckde sen i soffan till bolibompa. De blev en riktigt härlig dag. 

Nu ska jag kolla robinson. Får passa på när jag klarat att hålla mig vaken ;) F+ast är inte trött idag faktiskt. 

Blommor

Så härligt de var att sova idag. Ingen klocka som ringde och väkte mig. Vaknade kvart över fyra och bara låg och njöt av tystnaden en stund.
Fick betalt alla räkningar och sen körde jag till väla. Fick handlat tre blommor och tre nya krukor. Var så nöjd med mitt köp. Tyckte att de skulle bli så fint hemma nu. Fick inom väla en snabb sväng oxå och handla spik matta.
När jag kom hem plaserade jag ut mina fina blommor. Haha. De passade verkligen inte in. Vilken katastrof! Fick möblera om  blommorna lite. Men fattas en nu bara för de. Så nu måste jag dit en gång till. Men är ändå inte nöjd. Två av dom jag köpte var för små och den tredje blev för stor. Men vad gör man. Får se om jag kan fixa till de lite någon dag. Hitta nått ställe dom passar in bättre.

Fått mitt skatte besked. Ska inte betala tillbax utan får pengar. De är alltid skönt att veta. Hemskt när man ska behöva betala tillbax. Oftast är de ju tusen lappar som skall tillbax.  Bättre de säger klirr på kontot :)

Sista natten idag och sen ledig tre igen GÖTT

Frusen

Dom är inte snabba på blogg.se. Skrev ett inlägg i fm och de syns fortfarande inte så är tolv timmar senare. Jaja..

Är så frusen. Mycket för att jag är trött. Hade folk hemma hela kvällen så blev ingen sömn. Bjöd på våfflor och cheese cake. Mums! Fast jag åt inget av de, men såg mums ut. Får hålla på dieten om jag ska vara redo för stranden -09 ;)
Jag och barnen kom iväg till väla och ikea idag. Var riktigt roligt för dom var så duktiga. Blev några lådor till Williams rum. Han och Wilda satte igång och sorterade leksaker så fort vi kom hem. Där är så utrensat nu så där är inte så mycket.
Körde rensning av barnkläder och leksaker i förra veckan nere i källaren. Körde iväg allt till svärmors vind. Vårt förråd är nämligen inte så stort och vi behövde plats. Tycker att någon snart kan få barn så vi blir av med allt. Först till kvarn ;) den får allt. Kläder som aldrig hunnit bli använda ju.
Blev inga blommor idag. Tänkte ta de på fredag för då kommer mamma och Urban upp och ska ha barnen. Kan jag i lugn och ro kollar blommor. Ser helt tomt ut i vardagsrummet utan blommor. Känndes som vi var på väg att flytta när man kollade in där haha.

Nu kommer Jönköpings bilen så får ta och jobba lite.

Flower power

Ja idag blir de nog en sväng till plantagen för att handla lite nya blommor. Kankse ikea oxå en sväng. Får se vad barnen tycker. Ut ska vi iaf i detta härliga vädret :)
Danne han gick precis på jobb och kommer inte hem igen förrän ikväll. Då sover jag nog gott för ska på jobb sen. Fast får upp till nio så jag kan se Grey´s. Går icke att missa :)
Hmm funderar på en runda till skogen..hmm får fundera vidare på de.

Uppe med tuppen

Fem vaknade barnen idag. Pust!
Tur var väl de att jag sovit många timmar i natt. Jag som skulle ha ensam kväll med let´s dance. Somnade först i soffan med William efter de att jag lagt Wilda. Så vi missade amigo :(. Vaknade vid halv åtta och bar in William. Tänkte att de är nog bäst att sätta sig i data stolen så jag inte somnar igen. Hjälpte inte för kvart i nio vaknar jag igen. Haha! Så såg lite av let´s dance. Men tjugo i tio kände jag att va fan. Så jag gick in och la mig. Hur gött som hellst.
Ikväll tänkte jag att vi skulle se robinsson. Dom säger ju att de ska vara riktigt hårt denna gången.

Nä ska läsa lite i tidningen och sen får vi väl ha lite frukost i magarna oxå.


Whheee

Idag känns livet lätt. Sista natten sen ska jag vara ledig i tre. Ska njuta med alla krafter jag har. Vara med min lilla familj och känna våren. Om de är fint väder kanske de blir skånes djurpark på fredag. Hoppas hoppas!! Sen ska Danne iväg på tv spels galaj på kvällen. Så då blir de bara jag och barnen. Eller ja barnen dom somnar väl tidigt men jag iaf. Blir let´s dance för hela slanten sen kanske en bra film. Danne han såg en nu när jag åkte till jobbet som han tyckte jag skulle se.

Ballar

Jag måste ju rekomendera balla utav stål för er som inte såg de.. Man fick sig verkligen massa skratt.
Om ni missade finns första avsnittet att se på kanal5.se

Ett gott skratt förlänger livet, glöm inte de :)

Regn men snart vår

Ja de känns som att våren snart är på G. Gött...

I söndags åkte jag och barnen först till klippan och träffade Josefin och Jesper. Åt lite lunch och barnen fick lekt lite. Vid tre tiden åkte vi vidare mot malmö. Fick inom hemma bara och hämta pyjamaser och lite grejor. Sen åkte vi vidare till malmö. Urban hade besiktigat bilen, den gick igenom whheee, tur han hade fixat till den. Fick bli ett snabbt byte för dom skulle på spinningpass. William han ville med in och träna..haha. Jag och barnen åkte vidare och träffade Malin. Åhh de vad härligt. Var så länge sedan vi sågs. Mamma och Urban hämtade barnen en sväng för att ta med dom ut och äta på nån restaurang. Jag och Malin passade på att köpa hem lite thaimat, de var inte igår. Finns ju inga roliga thai ställen i helsingborg. Synd när jag tycker de är så gott. Vi åt och kollade gossip girl. När barnen kom tillbax blev de lite bus sen på med pyjamaserna. Skulle ju jobba så var tvungen att åka hemåt. Var hemma vid tjugo i tio. Danne kom till och hjälpte mig bära upp barnen. Dom sov så gott och gjorde även de när vi lagt dom i sina sängar. Jag fick ta mig en power nap på soffan i tjugo minuter innan de var dax att bege sig till jobbet.
Hade lagom och göra hela natten så de var skönt. De var tur jag tog den power napen så  slapp jag känna mig så trött. När jag kom hem imorse så berättade Danne att när Wilda vaknade i morse hade hon haft sina skor på sig. Haha jag hade glömt att ta av dom på henne när jag la henne i sängen. Varm och gott om fötterna för henne hela natten. Inte dom små näta skorna utan fodrade vinter kängor. Jaja hon klagade inte iaf utan var mer förvånad. :)

I min ålder vill man bara omge sig med härliga människor. Andra går ganska snabbt bort. Somliga har bara sån personlighet som bara smittar av sig med glädje när man träffar. Sånt är bara härligt..

Livet

Ja livet har sin lilla gång. Just nu dessa dagar njuter jag varje em jag får vara med barnen. Man är utvilad efter några timmars sömn och man har ork med dom. I förr går var vi nere på stranden efter jag hämtat dom på dagis. Grävde lite och kastade sten. De var mysigt. Solen sken på oss fast de blåste lite kallt. Längtar till sommaren  när man kan tillbringa all tid utomhus. Är trött på att behöva vara inne den mesta av tiden. Wilda är ju så frusen av sig så klara inte så länge ute.
Längtar efter en riktig tjej kväll. Bara sitta och snacka skit och låsas som att de inte finns nått annat. Får se om jag kan ta en tur till malmö någon dag. Mycket snack liten verkstad. Dom lediga dagarna brukar bara försvinna i ett naffs så har man knappt fått gjort nått.

Längtar tills torsdag då hela familjen är samlad och lediga. De ska bli härligt. Är mycket längtan nu. Är väl för att man vet att man har massa nätter framför sig.

RSS 2.0