Välling tabletter

Jag tror jag ska sätta igång och ta patent på välling tabletter. Välling pulver kan vara så svårt att få bort..haha
I förrgår hällde nämligen lilla Wilda ut ett helt nytt paket välling i hallen. Fram med dammsugaren och började dammsuga. Efter en stund kollar jag bakom mig och ser hur de sprutar välling från dammsugaren. HAHA de sprutade ut igen. Knäckande men fick mig ändå ett gott skratt. Vad gör man annars? :) Fick bli sopborsten istälet och sen torkade jag lite. Men orkade inte ta tag i allt så sparade de till dagen efter. Ändå ingen som skulle vara hemma på hela dagen.
Krävdes två dammsugningar och tre torkningar av hela lägenheten för att bli av med allt pulver. Men fortfarande kan de komma ett litet moln när jag startar dammsugaren. Har rengjort den så gott de går. Så får ha munnstycket där när jag startar den ett tag fram över.
Men som alla vet så kommer inte en olycka ensam... i morse var Wilda i farten igen. Tagit pallen och tagit ut vällingen från skåpet. Hade fyllt sin välling flaska med vatten och stod och hällde i välling. Var välling på golvet och bänken. Som tur var de inte så mycket men ändå!!
...och två olycker blir alltid tre till slut. Så är de bara ju. Mycket riktigt så kom den nu på kvällen. Vällingen stod i mikron och när den pep till för att den var färdig så var åter igen Wilda förre mig och skulle ta ut den och välte hela flaskan. Blev till att flytta undan allt från bänken så även mikron. Torka torka torka!!
Men nu är de ju tre olyker så nu hoppas jag på att de är slut. :)

Har ledig två dagar nu och börjar inte förrän måndag em. Härligt!! Två veckor kväll sen..yeah! Första veckan med Elina..whhee!!
Veckan som varit har varit tuff med sex dagar i red med början klockan fem. Tur att man haft roliga gubbar att jobba med. Mycket skratt och bus har de blivit.

RSS 2.0