Jobb

Ja då började man jobbet igår. Mycket info igår så huvudet var lite slut när man cyklade hem. Men man vaknade upp igen av den friska luften så när man kom hem var man pigg igen. Så hann leka lite med barnen och så innan dom skulle nanna.  Sen skulle jag åka och träna men vad de blev av de vet jag inte...haha. Så denna vecka blir en vilo vecka. Danne går nämligen på och jobbar kväll imorgon i en vecka så då kan jag inte träna. Jaja får väl se de lite posetivt att jag cyklar fram och tillbax till jobbet varje dag. Är ju en mil...inte illa de.
Cyklade en lång runda med baren i söndags oxå. Super de e med cykelvagn till barnen. När de började regna fällde jag bara ner så satt dom skyddat där inne. Stannade vi och fika på vägen oxå...mys pys!!

Kollar lite på allsång på skansen. Känns lite som hösten e på G ute så de känns lite fel med att allsången drog i gång idag. Du ska inte tro de blir sommar...


Blä

Regn och en dag efter en afton. Vad gör man? Tänkte ju cykla till petab och köpa nån blommor men jaha. Så klart dom skulle ha stängt. Tre dagar om året har dom stängt och just denna dagen är en av dom. Får hittaa på nån annanstans att cykla då.

Midsommar igår då. Åkte en runda med Danne för han jobbade. Barnen tyckte de var jätte skoj. Sen cyklade vi hem och handlade lite sill. In med de i kylen och iväg igen. Var upp till svärmors koloni och dansa runt stången. Ja och Wilda dansade. William han surade mest och gjorde skit som han inte ska. Gränserna ska prövas hela tiden ju. Men lite fick jag med honom att dansa iaf. Åkte hem när de var slut för då var de middags dax ju. Danne fick sluta tidigare så han kom samtidigt som oss. Så vi åt lite sill, sallade och potatis. Barnen dom tryckte in. Sill passar dom tydligen...haha. Mätta och belåtna åkte vi iväg igen. Denna gången till ett torp mitt ute på landet. De var nämligen där polarna höll till. Så vi var med på lite lekar där och så. Var trevligt. Men klockan nio så var barnen helt slut efter allt springade så då åkte vi hem. Fick vi sett den spännande fotbolls matchen. Ja spännande var den i slutet ju. Jag somnade in gott till eftersnacket. :)

Fem i morse ringde telefonen. Kenny hade kört ihjäl sig... Ta hand om varanndra man vet aldrig när de sker!!


Inte min dag

Nä idag var de inte min dag när de gäller spel. Förlorat i yatzy, minigolf och kortspel..ajaja. Men de är väl sånt man får ta visa dagar. Annars har de ju varit en bra dag. Ja de var de ju att spela oxå fast att jag förlorade.
Jag och Danne cyklade till stan och klippte oss idag. Blev super bra..haha jag klippte topparna som vanligt. Så hur kan man misslyckas med de? Precis därför blir jag aldrig missnöjd.

Nä nu ska jag pussa på Danne lite..

Regn, sol, regn, sol

Ja de e väl så de har hållt på idag hela dagen. Så får bli film hemma idag istället för att bege sig ut. Blir nog lite pussel läggande oxå. Är inne i en pussel period nu. Ett tag var vi inne i en alfapet period ju. Nån gång i en kort period. Olika perioder och som sagt nu är de pussel som gäller. De e skoj. Lägger de på en spån skiva som vi har under soffan så barnen inte kommer åt de. Kan tänka mig att dom hade tyckt att de varit jätte skoj att få vara med, katastrof.
Dom små fröna är nere hos mamma och Urban i två dagar nu så jag och Danne ska bara njuta av lite frihet.


Ja vad händer annars då. Nja var på truckutbildning i lördags i 12 timmar...segt? Ehh ja! Men nått fick man nog ut av de.  Om inte annat så får man lite pengar för de. En vecka kvar sen börjar arbetslivet igen. De var ju ett tag sen nu...haha.
I onsdags så hade dom nyöppning av Willys här. Man kunde svara på tre frågor på deras hemsida så kunde man vinna. Så jag hade ju klart gjort de och vann. JIPPY :) 1000kr vann jag och så fick jg klippa bandet. Vi var 20st som vann men ändå. De var skoj. Så gjorde en stor handling för mig själv. Svärmor fick komma och hämta varorna med bilen sen för jag hade ju cyklat dig. Skulle bara handla lite ju..hehe. Alltid kul när man vinner.
Mamma var här uppe i förra veckan oxå. Så hon var med och tränade boxning på tisdagen. Är väl ända gången man får slå på henne ;)  Wilda sov med henne i husbilen en natt. Sken som en sol när hon kom in där.

Nä dax för lite film nu innan fotbollen. HEJA SVERIGE på onsdag!!


Hmm..

Kan man aldrig få vara lycklig för nått nytt? Ja var man glad att man fått ett jobb. Då måste dom ringa från båtarna och erbjuda en jobb där. Jaha då åkte man på beslut ångest som hette duga. Tänk om man väljer fel? Båtarna är väl de jag vill ha. Men på ica får jag truck erfarenhet som kan vara bra att ha när man tänkt söka jobb någon annan gång. Ganska hyfsade tider på båtarna. Rätt pissiga tider på ica... Ja jag har iaf beslutat mig. Ica får de bli. Sen om de är rätt eller fel får väl tiden utvisa. Men man känner inte samma glädje efter att man varit tvungen att välja... Men men får väl skaffa mig nått annat att glädjas över. Tex att jag får min cykelvagn imorgon :) Inhandlat ny hjälm till William idag så Wilda tar över hans.

Var på bvc på 2½års kontroll idag med William. 17,5kg och 94cm lång. Allt var perfa med honom. Växer och utvecklas som han ska. Haft två härliga dagar med honom. Då han varit på bra humör alltså..haha. De e rätt tufft just nu annars med hans trots. Mycket skrik och tårar. Han blir så trött av de oxå så han sover nästan varje dag på dagen med nu en stund. Men som sagt två dagar nu som varit härliga. Så man passar på att njuta av honom innan trotsen kommer tillbax. Elaka trotsen..hehe!!

Nä nu får jag ta en sväng till tvättstugan innan de är sängen.


Student

Sjungom studentens lyckliga dar...
Ja nu har dom haft sin dag dom små studenterna. Är så avis på dom. Hade oxå velat uppleva den dagen en gång till. Den var ju underbar.

Igår var jag och tog drog test till jobbet. Jag OCH barnen..haha. Dom var så duktiga. Drog bara ut lite toa papper medans jag kissade. ;) Hann med en sväng på biblioteket och lånade lite böcker sen en sväng på lekplatsen i stadsparken innan testet.
Efter de körde vi hem och gjorde lite middag innan vi gick hem till svärmor en sväng. Man vill ju inte vara inne. När klockan var tio över sju sov båda barnen gott och jag hade hela kvällen för mig själv GÖTT!
Danne jobbar kväll nu i en vecka så har många ensama kvällar. Rätt skönt att vara själv i och med att vi varit mycket tillsammans på sistone. Alla behöver vi ju lite ensam tid.

Idag har de inte hänt så jätte mycket. Lite träning, en sväng och hälsat på Vilgot så Wilda fick leka lite, sen göra sig i ordning för student firande. Chie tog nämligen studenten idag. Så lite buffé ätande och så var de där. De var trevligt. Åkte hem efter efterrätten. Då var jag rätt slut i huvudet. Hålla koll på två små yrväder tar bra med energi..haha.

Nu sitter man här och slappar och ska snart hoppa i sängen. Imorgon blir de stranden för mig och barnen. Gräva i sanden och se om vi kan bada lite. Är nog rätt kallt...image48

GRATTIS!!!

image47GRATTIS Wilda på ett års dagen!! Stora tjejen nu.

Vi har sjungit för henne och hon har öppnat paket. Ska iväg och köpa bullar nu och sen äta frukost ute på gården...

1 år

Ja idag för ett år sen satt man här vid datan och kände inte de minsta. 4½h senare var man två barns mamma.. De gick verkligen undan. Ut kom ju världens finaste prinsessa. Vår underbara lilla Wilda...

Ett helt år har snart passerat och ja vet då gudarna inte var de tagit vägen. De har bara försvunnit. Wilda har gått från lea lös liten nyfödd till en flicka med så mycket energi att mamma har svårt att hänga med :) En liten flicka som är sååå nyfiken på livet och gärna gör massa bus med sin bror. Hon glädjer oss varje dag vårt lilla yr väder. Hon har alltid nya saker i sikte och hon lär sig väldigt snabbt. Smilet på hennes läppar suddas sällan ut...

Imorgon blir de kalas. Men först väntar ju paket öppning i sängen i morgon bitti. Sen frukost i trädgården. Sen ska de blåsas ballonger och göra allt färdigt. Fast de mesta redan är klart. Hoppas de blir en bra Wilda dag. Men de tror jag allt.

Vår älskade Wilda du e bara sååå bäst!!!

image46

RSS 2.0