Love love

Jaha då var denna dagen snart slut oxå. Hunnit med en hel del.. Roligast var nog öppna förskolan. räffa Annika och hennes barn där. Var mycket trevligt och tror nog jag ska ta en sväng dit igen imorgon fm.
Ska snart se en film med Daniel. Får se om de blir någon bra eller nått skoit. Bar lyckats se skit dom senaste tre gångerna..haha


Fri

Ja nu är man ledig två dagar. GÖTT! Ska passa på att hitta på en massa skoj grejor och utföra massa ärenden..

Dax för kläder på nu. Så vi kommer iväg. En runda till kiro, apoteket, en sväng till svägerskan, m.m. Ska på öppna förskolan idag oxå. Var evigheter  sen. Men ja och Annika tyckte vi e ta enväng dit idag. Ska bli kul..

Usch

Var inne och läste på ett forum för föräldrar. Hamnade i en tråd där de var en mamma som förlorat sina två barn. 4 och 2 år gammla. Så himmla hemskt. Vill inte ens tänka tanken att William och Wilda skulle försvinna...
Hon som skrev i tråden var inte så gammal och ho hade verkligen genomlidit mycket. Riktigt hemska saker. Ja ni som har läst om arboga morden förstår. För de var den mamman som skrev. Vissa människor borde inte få gå på gaorna..

Pick up

Jag är mamma...hallå hur gick de till? Hur fick jag dom två underbarste barnen på denna jord? Forfarande har de inte sjunkit in och då blir William tre snart... När förstår man att man faktiskt är en förälder? Jag känner mig ju inte som en vuxen. Blir man vuxen någon gång? Jag vill inte bli de. Trivs med att vara barn..haha Trivs att ha min familj. Familj? Hallå igen, när fick jag en familj? Familj låter ju vuxet. Betala räkningar låter vuxet. Men jag känner mig inte vuxen åter igen.
Nä jag älskar att vara barn och ha min familj. Jag bestämer nu att vuxen de ska jag då aldrig bli ;)

Var på ullared och shoppade loss i måndags. Och då var de verkligen att shoppa loss...en hel drös med pengar flög iväg. Men mycket fick vi. Julklappar och födelsedagsprestenter är nu fixade. Nått nytt plagg till mig blev de oxå. En ny jacka..inte illa de. Åkte hem ifrån sex på morgonen och vara tillbax igen tjugo i åtta på kvällen. Då var man rätt mörr måste jag säga. Men de får man vara efter en dag på ullared. Längtar redan tills nästa år när de bär av igen.


amlade och slog mig på jobb idag. Så går de när man inte tittar var man går. Känns som de kommer bli två stora blåmärken på båda smalbenena. Tur att sommaren är över så man inte ska visa dom på ett bra tag. Ont som f*n gjorde de. Fick sätta mg ett tag. Känndes som de bara bultade i benen. Som tur var så var de ingen som såg mig. Måste sett rätt roligt ut.

Måste göra nått vettigt nu annars kan jag inte somna ikväll. Nått måste man ju ha gjort på en hel dag.


Trelle

Ja idag blir de en sväng ner till trelle. Hälsa på och få lite papper påskrivna.  Nästa vecka blir de ner en sväng till för att lämna barnen. Ska ju till ULLARED på måndagen.Yeah vad jag längtar. Alla gillar Ullared... Vinterkläder ska inhandlas till barnen och sen får vi se vad mer som hamnar i vagnen. Alldeles för mycket skit som vanligt kan jag tänka mig. Men vi har sagt att inget onödigt skit nu när de ska sparas pengar till annat. Men ja de brukar ju slinka ner ett och annat ändå..

Nu är vi tre stycken som ska hoppa in i duschen. Trångt med tre i vår lilla lilla dusch. Tur dom andra två e så små, mina busfrön.

Hmm får nog ta med Williams cykel till trelle så blir han glad..

:)

Lyckliga gatan....kärleken flödar!!








Bonde?

Jag riktigt suger med de här att skriva...
Varje dag händer de grejer men nu när jag ska berätta så kommer jag knappt ihåg.

Jo förra söndagen var mamma här så vi körde ut till domsten. Inga billiga hus där inte. Men jätte vackert. Barnen fick leka på lekplatsen och sen cyklade vi ut till nått som heter viken. Lika dyra villor där...haha. De blev en riktig hel dag. Åt lunch där ute och även en glass slank ner. Får man ha när de är varmt ute ;)

En veckas jobb och sen lite slappe ledigt. Gott gotti gott gott... Nu är de en veckas jobb igen fast denna vecka är de morgon.

William har börjar bli blöjfri. Har aldrig blöja hemma längre utan går själv på toa och så när de behövs. Men än har han blöja när vi e iväg. Eller ja beror sig på var vi ska. Lekplatsen får han gå utan. Där kan han ju kissa på sig. Affären är ju inte lika kul när han gör de i ;) Han e så stolt när man frågar honom om han ska ha blöja -Nä ha kalsonger....   

Wilda går ju helt på dagis nu och de funkar kanon. Fast på nätterna är hon orolig så varit tufft nu ett tag med mycket skrik mitt i natten. Peppar peppar dom senaste nätterna har hon sovit hela natten, till och med utan välling. Peppar peppar!!!

Sommaren är slut och hösten närmar sig. Snart kommer dom fina färgerna på träden....najs.  Jag har ingen speciell årstid jag gillar utan alla e speciellt på sitt sätt. 

Första, andra, tredje....SÅLD!! Till vem?? Hoppas hoppas hoppas. Håller miljoner tummar att de e till oss...

RSS 2.0