Borde sova

Ja jag borde inte sitta här nu utan borde ligga inne i sängen och snussa kudden. Men så hamnar man här och sen är de kört. Klockan den bara springer iväg oxå ju. Ska göra så mycket men inget blir gjort. Men måste göras så ´då får sömnen bli lidande. Får sova i natt istället. Jobbar ju till elva ikväll.  Ska vara på ett annat ställe nu i 4v framåt. Ska bli kul med lite nytt. Men sen är de tillbax igen och plocka apelsiner inför julen ;)
Igår fick jag världens finaste mess av Danne när jag jobbade. Smällte direkt!! Läst de sådär tusen gånger...



Stolt mamma

De allra viktigaste har jag glömt att berätta. William har gjort mig till den stoltaste mamman i världen. Eller ja de e jag ju alltid men extra stjärna nu. Han har nämligen lagt sin blöja. Vist de händer olyckor. Ibland en om dagen ibland kan de gå dagar emellan. Även på dagis funkar de super. Han kissade ner sig en gång på hela denna veckan. Han e väldigt stolt själv oxå. Mamma jag stor kille säger han, naww!! Blöja på natten får han dock ha ett tag till. Ett steg i taget. Så länge den e borta på dagen så.

Natti natti

Nä nu får de bli sängen. En dag imorgon oxå ju. Efter morgon dagen är de sex dagar jobb med morgon pass, blä. Segt när klockan ringer redan fem. Då vill man inte lämna varma goa täcket. Men man har iaf hela em hemma med barnen så nått gott har de med sig. Vet inte vad vi ska hitta på imorgon. Fint väder så blir de till att vara ute mycket. Längtar faktiskt efter lite snö så man kan åka pulka.

Shopping

Idag har Anna snuttan varit här uppe och hälsat på. Älskade Anna!! En vän nu och för alltid!
Hon hade köpt med sig bullar så åt lite frukost och drack lite te innan vi begav oss till väla. Hemma lämnade jag en duktig man som städade och la in all tvätt i garderoberna. Han var riktigt på G idag :)
Jag och Anna tillbringa en lååånnngg stund inne på din sko. Hur ofta hittar man många stövlar som man vill ha och KAN HA? Ja de e fan aldrig, undrar om de någonsin hänt. Inte vad jag kan minnas. Anna la undan ett par och vi fortsaatte vår vandring. In och ut i affärer. Vi gjorde nått fynd på hm, ett najs halsband. Efter gått igenom näst intill alla affärer kurrade våra magar. Fick bli lite met på graffiti. Med nöjada magar styrde vi stegen mot din sko igen för mer prövning..haha. Vars ett par stövlar kom vi ut med. Glada, nöjda och kokandes åkte vi hemåt igen. Barnen var hemma så dom fick på med kläderna och följa med till tåg stationen och dumpa av Anna, haha. Mycket spännande med tåg. Hiss fick vi åka oxå ju. Hel nöjda barn. Efter vi vinkat av Anna så gick vi hem och käkade middag och sen var de dax att dra iväg igen. Skulle köra Danne till Martin. Poker kväll som kallade.
Kvällen spenderar jag med idol. Skoj att de dragit igång igen.

Anna älskar dig. Du vet att du aldrig kommer slippa mig ;) Puss puss

Lördag

Jaha då var de en ledig lördag igen då. Gott gotti gott gott.
Jag och barnen tog mes Sifan och hennes lilla mjukis killa Olgir och åkte över till danmak en sväng. Gick där och så fikade vi lite ute vid kronborg. Barnen fick springa runder. Mycket grönt där ute ju. Vädret var okej. Massa moln på himmlen men vi slapp regnet. Regnade dock när vi kom tillbax till hbg. Men då skulle vi ju ändå åka bilen hem. Hem och laga mat och äta. Barnen kom i säng vid åtta. Då var dom bra slut.

Fan vad folk e ego alltså. Gör mig så förbannad. Tänker då på jobbet. Vi jobbar ju på ackord så då tänker folk mest på sig själva och bara kör. Innan i veckan var de en kille som är ganska ny som tappade massa lådor när han svängde. Står nog fyra personer framför mig och inte en ända idiot hjälper honom. Jag gjorde de dock såklart. Fan man kan inte tänka på sig själv i alla lägen. Nästa gång kanske de e jag som tappar nått och då ser jag gärna att nån hjälper mig. Samma är när man ska plasta vagnarna. Inte så skoj att stå där själv och göra de. Men folk kan köra förbi och se att man gör de men ändå inte stanna och hjälpa till. Jag stannar alltid. Nä blä på folk som e ego!!!

1 november ska man träffa massa människor man är uppväxt med. Gick dagis och skola ihop. Ska bli så jävla kul. Längtar verkligen tills dess. Många man inte sett på hur många år som hellst. Tur de finns folk som ser till att fixa så vi kan ses. Kredit för dom!!

Kredit för dom kompisar som oxå tänker på oss fast att vi har barn. Alltid bjuder oss när de vankas fest och så. Fast att vi oftast inte kan komma. De betyder så himmla mycket. Känner vi oss inte bortglömda! De kan man lätt annars göra. Puss på alla dom!

Blev lite ris och ros idag..haha Men nu blir de lite tv och se om hjärtegrynet kommer hem nu eller jobbar till halv elva.

RSS 2.0