Regn

Upp tidigt idag med..grr. Börjar dom få detta till en vana eller? Hoppas inte de för jag vill sova på mornarna ju :)
Danne stack till jobbet i morse och skulle jobba hela dagen. Vid elva när jag dammsugade kom han hem igen..haha Skrämde livet av mig för hörde inte att han kom. Båten hade tydligen gått sönder igår. Så han skulle gå hemma och vara standby. Efter lunch stack vi ner till gröningen och stranden. Gungade och lekte på lekpltsen. Härligt väder idag med ju. Fast efter 1½h började stört regna så då sprang vi till bilen och åkte och tittade på båtarna när dom kom och gick istället. Sen hem och börja med middagen. Då ringde dom efter Danne så han fick åka in till båten en timme. För dom skulle laga båten i natt så han var tvungen att förbereda till brunchen imorgon.
Så jag och kidsen åt middag och sen har vi bara tagit de lugnt. Nu sover dom gott i sina sängar och jag halv kollar/lyssnar på så ska de låta. Får se vad som händer annars ikväll om de blir lite spel eller nått. Imorgon är de iaf ut och käka och sen ut och rasta dom lurviga...blir säkert en rolig kväll. Dom ska tydligen fylla mig..haha får se om dom lyckas ;)


Vilket väder

Underbart väder idag. Man bara tog ett djupt andetag i morse när man kom ut och man kännde våren. Fy fan vad de var härligt!! Gick en lång runda sen efter lunch med Wilda i vagnen och vovven i koppel. Nä vi har inte skaffat hund. Svärmors...hmm "vän" förredetta...ja vad han nu är, han ligger på sjukhuset så hon har passat hans hund så jag har gått ut med honom när han jobbat. Roligt att gå ut med honom. Fast egen hund hade blivit för mycket. Räcker med två vild djur. :)
Efter hämtat William på dagis åkte vi ut till piren och gick där och tittade på båtarna som kom och gick. Hej båtarna, hejdå båtarna sa han hela tiden...så söt! Sen kom ju pppaaapppppaaasss båt..haha. Så då packade vi in oss i bilen och körde bort och hämtade honom. Familjen i samlad trupp åkte vi hem och åt mellanmål och mös i puffen. Sen pallade jag mig iväg och tränade en timme. Var segt att ta sig dit men när man väl kommit dit är de ju lungt. William fick följa med och leka på barnpassningen. Där trivs han som fisken i vattnet och vill inte följa med hem när jag är färdig. Danne hade gjort mat när vi kom hem. Egen potatissallad..den var så underbar så hade kunnat tömma hela skålen. Men sparade så jag och William kan äta imorgon oxå..mums!!

Wilda som krånglat med maten nu i fem månader åt spagetti och köttfärssås igår som om hon aldrig sett mat. Var härligt att se att hon faktiskt kan äta. Gjorde mig lycklig! Så hon fick de till lunch idag med och åt med lika stor aptit. Så ska väl bli ordning och reda med hennes mat vanor oxå.
Nähä nu är de dax för mig att kolla upp lite saker med resan..


Trötter

Har inte blivit mycket data på sistone. Varit så trött och seg så mest legat i soffan på kvällarna. Barnen är friska och krya igen. Var en snabb magsjuka tack och lov. Men dom har inte varit några dröm barn. En natt började dom leka halv fyra...tyckte jag inte var en lämplig tid punkt att dom skulle hålla på. Slumrade till en stund och vaknade av att dom skrattade. Då satt William i Wildas säng. Grrrr....fan kids inte sånt mitt i natten när mamma vill sova!!! Fick väcka Danne så fick han gå in med William i sin säng så tog jag Wilda. Så till sist somnade dom. Men tyvärr så tyckte dom att de var nog med sömn redan klockan sju. Vakna på natten i en och en halv timme och sen har dom mage att vakna sju! Vad tror dom om sin mamma. Men men de var ju bara att massa sig upp. De var en trött Jenny som somnade  gott på kvällen sen. Men i morse så vaknade Wilda tjugo över sex..Hann bara sätta mig upp i sängen så var William och vaken så då var de full rulle igen. Var har de tagit åt mina barn. Varit bortskämd med sovmorgon till åtta i nån månader nu ju. Får hoppas att detta är en mycket liten period dom e inne i, mycket mycket liten en :)

Nä fan ögonen dom stängs snart så får slänga mig i soffan så jag får lite mys innan sängen!!

Flyg är nu bokat så 4maj lyfter vi :) :) :) :)


Upp och hoppa

Jaha vad ska man säga om dagens melodifestival?? Hmm..började bra och gick utför.. Ja de summerar de nog bra. BWOs låt var den som var bra. Resten var skit. Fast en del låtar behöver man höra några gånger så blir väl nån av dom man får på huvudet sen och börjar digga. Men men.. Trodde faktiskt att Patrik skulle ta sista final platsen. Men blev glad när de blev SKÅNE Frida. Fick en tår i ögat när jag såg hur glad/chokad hon blev. Man är känslig så här efter barnafödande. De e sån lycka man vill se ju. Men nån chans i finalen tror jag inte hon har. BWO där emot kan ha en bra chans. Nog spekulerat om de..

Fan igår när jag körde till träningen så kom där en kvinna gående med sitt barn i bärsele. Hon tände en cigg.HALLÅ IDIOT!!!! Vad i helvete tänker man med. Barnets huvud är i höjd med brösten. Blåser hon ut rök så andas ju lilla bebisen in de. Fan vissa skulle ha en rak höger.. Jag delar gärna ut!!

Hade fin besök igår och hade lite kort spelar kväll. Mycket najs! Älskar att spela spel och kort. Spelade först gin rummy och segrande ut var ju ingen mindre än JAG. Ja man kan ju vara bra eller så kan man vara bäst som jag ;) Sen kände vi för lite "old games". De blev en runda sjua. Jaja där blev jag sist. Sen en runda kotte. Fan de har man ju inte spelat sen man gick i högstadiet. Skarattade så jag fick ont i magen. Bara när man skulle göra tecken så vek man sig dubbel av skratt. Nä fan vad de var skoj. Åhh klart var man i de vinnande laget.

Magsjuka?

Ja då har man två små barn som bajsar loss...haha. Blöjorna dom åker av lika snabbt som dom kommit på. Men som tur e så verkar dom inte ha ont i magen. Dom har god aptit båda två och leker och busar. Ja inte just nu dock. Nu ligger dom båda två och sover gott. Wilda hon sov hela natten :) Så skönt. Jag fick sovit ordentligt. Hamnade i säng redan tio igår kväll...höll på att somna stående ju. Man är för dålig på att gå lägga sig i tid.

Dagen idag har mest passerat. Tog en skön promenad i morse...härligt e de. Fast idag var de lite kallare så man frös lite i början. Men hellre frysa lite då än att man ska bli för varm sen. När jag kom hem började jag städa min garderob...var verkligen hög tid för de. Får hoppas de håller sig fint nu ett bra tag. En runda till ÖB hann jag och William med oxå efter dagis.
När jag går så har jag radio och lyssna på. Där e en låt som dom spelar så börjar jag alltid tänka på samma  person och känner verkligen smärtan. Hmm ingen som fattar vad fan jag skriver om nu..haha. Men men.. Den smärtan denna personen känner, fy fan. Tycker så synd om!! Så hemskt och höra texten och bara känna hur alla ord stämmer...

Danne e på fotboll så sitter här och snackar med Josefin på msn. Hennes man är ju oxå och hejar på HIF. Tror tyvärr inte dom går vidare. Ser inte så hopp fullt ut att dom ska få in två mål.

Skånes djurpakt förra sommaren

image15

Härligt

Stackars Wilda hade ont i magen i natt. Satt uppe med henne i två timmar. Höll först på med henne i sängen men gick sen upp och satte mig i soffan så jag kunde kolla tv. Jobbigt när dom e så små och har ont i magen. Verkade dock bättre nu när hon gick och la sig idag. Håller mina tummar att de inte kommer i natt igen.
Blev städning när William var på dagis idag. Så de var typ de vi hann med under alla dom timmarna..haha. Så skönt när de är ny städat och ny tvättat. Då vet man att man kan slappa imorgon när William är på dagis. ;)
Efter vi hämtat William på dagis åkte vi till farbror polis. Barnen skulle få sina första pass gjorda. Var många som skulle göra pass tydligen. Fick vänta lite mer än en timme. Men där var lek hörna så William han roade sig. Wilda fick sitta i knäet men gjorde inte henne nått. William han var lätt att ta foto på men Wilda var så trött så hon grät mest. Men fick till ett foto till sist. Ingen bra men dock ett foto..haha.
Vad vi ska ha pass till??! Vi ska åka på KRYSSNING :) nere i medelhavet. Ska bli sååå underbart. Utgår från Istanbul och sen är de Rom, Athen, Neapel och ja nån städer till. Går sen av i Barcelona. 12 nätter ska vi vara borta. Bara längtar. Är inte förrän 5 maj vi åker så får längta ett tag. Ska försöka åka ner den fjärde men får se om vi hittar hotell och flyg. Snälla mamma och Urban som bjuder oss fyra. Fast vi får betala drickan själv ;) Men de kan man stå ut med...

Svärmor kom hem igår så nu har vi fått tillbax vår kamera så nu ska de fotas igen..så länge får de bli ett foto från när vi var hos fotografen. Söta underbara Wilda
image14

Trelleborg

Känns egentligen lite sådär att skriva om sånt som hände för snart en vecka sen. Men man sitter ju knappt vid datan när man är nere i trelleborg. Så massa annat som händer ju.
Jaja iaf. Åkte ner till mamma i torsdags. Jag och barnen. Började med en ansiktsbehandling. Riktigt härligt. Somnade när jag låg där..haha. Två timmar tog de. Så avslappnad jag kände mig när jag cyklade hem igen. På kvällen stack jag och mamma och tränade. Prövade power yoga för första gången. De var jobbigare än vad jag trodde de skulle vara. Men de var väldigt skönt. Avslappnande de med. Så de blev en väldigt anslappnande torsdag :)

Fredag kom Anna med bullar på morgonen och efter frukosten begav vi oss till stan med barnen. Haha de blev inte en lång stund i stan. Men Anna hon hann ändå handla ;) Handlade med oss lunch hem. Mums de var riktigt gott med lite thai mat. Inte så ofta man äter de nu ju. Inte hittat nån riktigt bra ställe här i helsingborg. Så då får jag passa på när jag är nere. På eftermiddagen begav vi oss till stan igen. Denna gången utan barn. Så mycket lättare så. De artar sig verkligen i trelleborgs centrum. Nya affärer som poppar upp hela tiden. De behövs!!
På kvällen cyklade jag en runda till Åsa och Lasse och pratade lite skit. Jag och Åsa gick en runda till affären och handlade en liten påse godis...hihi lite får man allt stoppa i sig ibland. Hade ju ett sug efter choklad som inte var av den här världen. Som tur räckte de med några bitar sen var de stillat. Så fick lite över som jag kunde gotta i mig senare :)


Lördag morgon var de familjejympa. Jag, mamma och barnen. Jätte skoj tyckte dom de var. William han hoppad, sprang och gjorde rörelser. Wilda hon sprattlade och kröp runt. Hade dom haft de här i stan så hade vi varit givna varje vecka. Iaf där var mycket barn och alla verkade tycka att de var skoj. I slutet fick barnen sätta sig på en sån där stor tjock madrass. Så läste jympaledaren saga medans barnen åt sina frukter. Så söta.. :) Urban kom sen och hämtade barnen. De var nämligen mamma som skulle leda passet efter och då kunde jag ju lika bra vara med på de. De var skoj. Härligt att få röra på sig igen efter haft två tränings fria veckor. Jävla förkylningen som satt stopp.
Lördag kväll bar de av ut till smyge. 25års fest för Malin och Annika. Roligt att se folk som man inte annars träffar så ofta. Tre rätters som var mycket gott och massa vin till de. Nån snaps blev de till och med fast jag sagt att jag inte skulle. Men den var inte så stark så de gick ner..haha. Som vanligt när man träffar folk från förr så kommer gammla minnen upp. Några goa skratt blev de allt. Mycket skit man har gjort. Kvällen blev väldigt lyckad!!

Söndag var man uppe och studsade redan halv elva. Inte dåligt de inte. Gick hem till Urbans mamma så barnen skulle få bada badkar. De tyckte dom var skoj. Plaskade och skrattade. Vi som stod och tittade på blev ganska blöta. Men så länge barnen har skoj så gör de ju inget.  Hon hade dukat upp med värsta fikan. Så snällt. Tog en bulle men resten fick vara för var massa onyttigt som jag inte äter. Vi skulle ju hem och äta lunch sen oxå. Hann med att städa bilen innan lunchen och sen körde jag och barnen hemåt.
Borta bra men hemma bäst. Skönt var de att komma hem igen till sin egna säng. Danne han jobbade kväll men kom hem redan vid nio ändå. Härligt att se honom igen. Fick en fin alla hjärtans dag present av honom ;)

Igår var de bara en lång slappe dag. Gjorde inte många knop inte. Tränade dock på kvällen en runda. När jag hämtade barnen på barnpassningen sen så bara öste, hon som passat dom, komplimanger över mig. Dom var så underbara och väluppfostrade... Skulle hon få barn någon gång så ville hon ha såna goa ungar. Dom e verkligen bäst sa hon. Man blir så glad av att höra sånt. Fast att jag redan vet de..haha ;) De rör en verkligen. Min guldkorn!!

Idag när jag lämnat William på dagis så begav jag mig ut på en power walk i 45min. De var riktigt härligt. Rejält svettig blev jag oxå. Vädret är ju toppen för sånt nu. Inte för varm och inte för kallt. Ska försöka få in några såna rundor i veckan. Får bli när Danne e hemma så han tar Wilda. Blir ju inte samma sak att gå med barnvagnen.
Ikväll är de ju underbara tisdag på tv. Så då är man ju given i soffan. Men först ska jag iväg och köra ett boxningspass. Mitt nya favvo pass. Styrka boxning heter de... Man känner att man lever :) De e så de ska vara.

Wilda är så kalrt oxå HIFare ;)
image13


Oj då..

Blev lite stressigt imorse då vi försov oss lite. Vaknade tjugo över åtta och William ska vara på dagis klockan nio. Han fick äta frukost medans jag tog på mig och Wilda kläder. Kvart över nio var vi på dagis så inte så illa alls.. Dom skulle gå iväg till lekplatsen. Dom har ute dag på onsdagar nämligen. Torsdagar har dom inne dag och då gör dom lite större pyssel grejor som tar lite tid. Roligt för dom. Fått många fina saker med hem. Roligt att ha. Personalen där är verkligen toppen. Verkligen tagit hem jackpotot på att hitta rätt dagis...!! Fick reda på idag att vi får plats till Wilda oxå...WOOOWW!!
Jag och Wilda stack iväg på öppna förskolan direkt efter vi lämnat William. Annika hade redan kommit dit. Fast de var bara hon dr. Dök upp en mamma till precis när vi kom. Så vi blev tre stycken idag iaf. Åt lite frukost och så där. Åkte där ifrån vid lunch för var tvungen att handla. När jag lagt upp mina varor på bandet så kommer jag på att fan korten ligger i bilen. Haha där står man som ett fån -Ursäkta men mina pengar är i bilen. ;) Men fick packa ner varorna så ställde hon dom hos sig så fick jag gå ut och hämta. Man känner sig lite dum. Men men dom är väl vana. Finns nog fler virre pellar som jag.
Hann bara hem och trycka i mig en snabb lunch och sen var de hämtning på dagis. Sen åkte vi till svärmor och matade kissen. Fick sån hemsk mens värk där så fick lägga mig på soffan lite. Men som tur var gick den över. De är hemskt och orättvist att vi ska ha sånt skit. Har ju fått mina två underverk nu så då behöver jag inte de mer ;)

Var snäll och gjorde pannkakor till William efter middagen. De tyckte han var smarigt. Wilda matade han med en liten bit oxå men hon spottade ut..hehe. Hon är verkligen inte förtjust i mat. Hoppas de vänder. Håller mina tummar sten hårt. Nu ljuder hon från sin säng. Stoppa in nappen dax.

Kvällen har jag spenderat i soffan med Gray´s. Skönt att de är tillbax. Hade på fotbollen på datan oxå. Blev tyvärr förlust förr HIF. Så älsklingen är väl inte på tipp topp humör där nere. Men hoppas dom får en rolig kväll/natt ändå. Saknar honom...

Sängen kallar så vi kommer upp i tid imorgon. Hmm får väl snart börja ställa klockan så vi inte försover oss..

William är redan en trogen HIFare
image12


Ensamhet

Sovmorgon idag igen, böjar bli bortskämd ;) Bara för att Danne skulle få tid med barnen. Dom ses ju inte förrän på söndag igen.
Efter lite frukost, lite städning och upplockning av tvätt så begav vi oss till stan. Danne skulle bjuda mig på lite lunch. Härligt var de att komma ut lite. Wilda tyckte de var skoj att sitta och spana in folk. Mätta och belåtna åkte vi hem  så Danne fick packat sin väska. Själv låg jag på sofflocket och njöt. Får ju passa på när den Wildaste är på dagis och Wilda sover ;)
Efter hämtat den Wildaste körde vi in Danne och han kompis till stan. Så av han bar...snyft!! Fotboll i holland som lockade honom bort från oss. Jaja man klara sig väl. Är skönt att vara lite ensam ibland oxå.
Jag och kidsen drog sen hem till Annika och hennes kids. Trevligt trevligt. Drack lite kaffe och barnen lekte. Wilda som innan inte varit så fötjust i gåstol satt mest i den hela tiden där. Tydligen passar de nu.
Hem sen och tryckte i oss lite middag innan bolibompa. Halv åtta somnade två trötta barn in. Sen bankade jag mig i soffan och njöt av Gossip girl och Gynning. Fan vad tisdags kvällar är härliga!!!

Nu vankas snart sängen. Kommer kännas stor och tom...

Precis en reklam på tv om en film som verkar vara en Anna och Jenny film...hihi

Hjärtat och prinsessan precis när hon kommit till världen
image11


Underbara måndag

Ja ännu en toppen dag är på väg mot sitt slut. Bara radar upp underbara dagar nu...känns skönt!!
Dagen började super. Cyklade in till mötet och de var skönt. Inte så ofta man cyklar nu för tiden. Brukar försöka ta mig ut då och då med William i och med han tycker de e skoj. Men iaf. Upp på vågen och den visade MINUS, WWWWWWOOOWWW, minus 0,8. Inte illa de efter haft en vecka jag inte riktigt var nöjd med. Satt kvar på mötet och sen cyklade jag hem med ett smail på läpparna :)
Danne gjorde lunch och efter vi ätit tog jag med mig barnen på öppna förskolan. Möte upp Annika med hennes barn utanför. Var väl ca 10 barn där. De blev lite massa lek och sen lite fika. Innan vi gick så hjälptes alla åt att städa och sen sjöng vi lite. William var bra trött när vi gick där ifrån. Somnade så gott i vagnen. Middagen var färdig när vi kom hem. Snacka om lyx. Ingen matlagning har man behövt göra idag :) Finnt att ha en sombo som e kock.
Barnen somnade gott efter bolibompa. Utmattade av dagens aktivitet. Jag själv satte mig här vid datan och sitter här fortfarande efter två timmar. Dock kollat lite tv oxå.. Man får njuta när man både kan ha datan och kolla tv samtidigt. Danne är nämligen iväg och kollar hocky. Sportfåne..hmm ja de e han!!

GRATTIS MALIN PÅ 25:ÅRSDAGEN :)

Födelsedagsgrisen leker kock i Thailand får då dagen till ära bli dagens bild :) Visst e hon läcker?! Blir en  perfekt
hemmafru ;)
image10

Våren redan här?

Två sjukt underbara dagar. Vilket väder vi haft. Man känner redan hur de kryper i kroppen. Man vill få av sig lite kläder och bara vara ute.
Igår blev de tyvärr inte av att vi var ute så mycket. En liten tur på lekplatsen bara. Vet inte var tiden tog vägen. Men vi var ju och badade på morgonen. Barnens faster följde med och hjälpte mig i och med att Danne jobbade hela dagen. Sen när man kom hem var de lunch och sen var klockan helt plötsligt ett. En runda till kissen och där fastnade vi i 1½h. Så som sagt dagen försvann i ett nafs. Rundade av den med lite melodifestival. Om de var rätt låtar som gick vidare vet jag inte. Man måste ju höra dom några gånger. Somnade gott på soffan sen med Danne...haha vaknade tio över ett så då för flyttade vi oss in i sängen :)

Idag bestämde jag redan tidigt att vi skulle ut och få i oss frisk luft. Så efter lunch tog vi och packade väskan och begav oss till danmark. Så vi gick där och njöt. Hur kan man känna sån glädje av lite sol och värme? De var mycket folk ute och alla gick och log. Folk kommer ut från sina mörka rum nu. De blev några timmar som gick där och när vi åkte tillbax fick William lite mat på båten så ingen middag behövde man tänka på heller. Själv tryckte jag i mig lite lax..muma.

Nu väntas de på bolibompa. Fem myror är fler än fyra elefanter. Vem såg inte de när man var liten. Om man missat de vad sysslade man med då? Kollade man inte tv eller?

Vägning imorgon bitti. Usch!! Får ju hoppas att den står på minus. Blev inte riktigt den skärpningen som jag hoppats på denna veckan. Men denna veckan så jävlar. Kan ju inte redan börja fjönta mig..har ju som sagt 18 kilo kvar och gå ner. Så då kan de inte börja bli jobbigt efter 7kilo. Nope SKÄRPNING!!!! Får ta de att de är tungt att ställa mig på vågen imorgon.

Nu är de välling flaskor som ska göras så barnen sen är redo för sängen när bolibompa är slut!!



William ska köra hoj förra våren. Om de inte syns ;) , de e inte som jag är tjock, så är de Wilda som är i magen!
image9


Skogen

Ja då är vi precis hem kommna från skogen. Fy vad härligt de var. Även om de är disigt så är de ju ändå relativt varmt idag. Tog en lång promenad där så William fick springa av sig. Sen stannade vi och gunga lite så Wilda oxå fick ha lite roligt. Skogen kan man verkligen besöka året runt. Lika vackert alltid. Man får ro i själen där.
Nu ska de lagas mat. Idag blir de torsk. Mums.. William han tycker om fisk. Har ju vant honom med de från början. Jag har inte gillat fisk innan men nu kan jag inte få nog av de. De e ju sååå gott. Minst en gång i veckan äter vi de.

Sen ikväll blir de soffan med lite vin, slö tittande på let´s dance och alfapet. Danne han vann igår så måste se till att ta revanch idag :)

image8

Skit data..

De jag skrev igår de bara fösvann... blir man trött eller vad?
Jaja bara att försöka skriva igen då

Efter jag lämnat William på dagis så åkte jag till väla. Möte upp med Josefin och Jesper där. Fick handlat lite faktiskt :) Jag som aldrig hittar nått annars hittar alltid nått när jag går med Josefin. Hmm hon har bra inverkan på mig ;) Än så länge e jag nöjd med inköpen oxå. Så de blev en lyckad förmiddag i affärerna. De e roligt att ses. Synd de inte blir så ofta nu förtiden. Fullt upp med två barn ju. Men men får försöka få lite mer tid.

Lilla familjen vandrade iväg till svärmor en runda sen när William kom hem från dagis. Tänkte vi kunde vara där lite och hålla kissen sällskap. Haha vi såg inte till honom på hela den tiden vi var där. Så vi verkade inte så uppskattade. Men kändes som vi gjort en god gärning iaf :)

Kvällen avslutades med en runda alfapet. Jag krossade Danne..woohhh. Roligt att få använda huvudet ibland. Tydligen finns de nått där uppe.. :) Blev kli på ryggen tills jag somnade som blev vinsten. De var riktigt gött.

Hade sovmorgon idag så sov till kvart i elva. Härligt var de att slå upp ögonen och se solen som skinner utanför fönstret. De är man ju inte bortskämd med nu dom sista veckorna. Var härligt att ta en promenad bort till föräldrargruppen. Gruppen?? Nja kan väl inte kalla de de direkt. Var jag, Annika och tre som höll i de. Såklart Wilda, Maja och Lucas oxå. Men vi hade trevligt fast att de bara blev vi. Pratade och fikade. Maja gjorde av med lite energi med att hoppa och ha sig. Wilda hon spanade in läget och Lucas han satt mest och tuggade på sina fingrar. Kliade nog rätt gott i munnen på honom..naww. Två timmar smällde vi där. Tiden gick otroligt fort. Bestämde oss för att vi skulle pröva öppna förskolan så ska se om vi kan ta oss dit på måndag så William kan följa med. Så har Maja nån att leka med oxå. Härligt med barn vänliga lokaler. Då kan man slappna av lite extra.

Kvällen spenderar jag i min ensamhet. Danne är iväg och tränar fotboll. Halv kollar lite på gay galan. Fy fan vad de lät när Danny och Therese sjöng. Halv falskt och dant. Precis som man är nån stjärna själv då på att sjunga. Tycker nästan synd om mina barn ibland som får lyssna på de ;)

Vill ha vår och vårkänslor. Sitta på lekan och lapa sol....

image7


Underbara tisdag

William är på dagis idag, JIPPY!! Både för mig och honom så är de otroligt skönt. Han har ju gått hemma i nästan två veckor nu. Även om vi försöker komma ut och leka och så så gör han inte av med så mycket energi som han gör på dagis. Så dom senaste dagarna har de bara krypit i honom, varit full speed på honom från morgon till kväll typ. Så vi gick båda två upp med smile på läpparna i morse. Han för att han skulle få dansa till olaaa laaa på dagis och jag för att mina öron skulle få vila från mamma mamma..
Så när lämnat honom åkte jag och Wilda hem och åt en lugn frukost och fortsatte sen med vårt tvättande.

Ikväll är de min tv kväll. Först Gossip girl och sen gynning. För er som missade första avsnittet av gossip girl förra veckan så kan jag rekomendera de. Verkar väldigt lovande måste jag säga!! Gynning är roligt ibland. Hon e ju som hon e. Lite så där halv skum men oftast rätt skoj att titta på.

PMS?? Vet inte vad de är för nått sånt har aldrig jag haft...Nån tjej som haft de? Nä trodde väl de. De e bara nått hitte på. Vi som alltid är så snälla och posetiva innan mens. Bästa tiden på månaden ju ;) Tonårs program som handlar om mens idag..hmm de får jag nog ta och se. Dom ska slå ihjäl lite myter står där i tv tablån.

Dax att snyta näsan känner jag, jävla förkylning!!


Uppåt

Kläde på mig och ungarna precis som vi skulle till ut i värsta snö strormen. Så kommer vi ut och de är svensk vinter, nån plus grad och sol. Jaja bättre för mycket klädder än för lite. Jag som tyckte jag var ute i så god tid med påklädning och så men icke. Kissen fick vänta med maten tills efter bvc besöket. Varm och god var man när man kom fram. Lite så där halv svettandes. Allt var super med Wilda. Hon hade gått upp i vikt och blivit lite längre. BVC söterskan tyckte hon var så go. Så harmonisk och nöjd med livet. Precis som William när han var liten.
Stannade lite på lekplatsen så barnen fick gungat på vägen hem. De är alltid lika uppskattat. Uppskattade blev vi när vi kom hem till svärmor oxå. Lilla kissen han var hungrig. Men han kommer bara fram en stund sen sitter han under sängen och kollar in William som sitter på golvet och säger kissseee kissseee och pekar :)
Försökte lära William stå på händer idag. Gäller ju börja i tid. De var ju inte igår man stod på händerna. Ni måste pröva. Känns väldigt ovant men väldigt kul var de. Båda barnen satt och kollade på mig med stor ögon och sen skulle William försöka. Fick ju hjälpa han upp med benen. Wilda hon springer runt med sin gå vagn. Allt hon hittar ska hon gå med, som tex Williams stol. Tar nog inte allt för lång tid tills hon går själv.

Var ju och vägde mig nu på kvällen och de visade vad jag trodde +0,4. Men men de jobbar jag av till nästa måndag. Trodde faktiskt att de skulle vara mer så blev nöjd.  Där var hur mycket folk som hellst. Men så är de ju februari. Alla satsar på beachen 2008. Själv satsar jag på 2010 ;) Har ju 18 kilo kvar som ska bort. De får ta sin tid. Men är dom borta till oktober så betalar Danne en resa till mig.

William i fasters famn. Endast sex timmar gammal

Simage6

Måntag

Går dagen passerade rätt fint. Bara njöt av att inte känna att jag var tvungen att göra nått. Lekte bara med barnen. Kan nog se rätt roligt ut när jag, William och Wilda kryper runt på alla fyra här hemma. Wilda hon tycker de e jätte skoj. Smilar med hela huvudet och sätter full fart efter en. Sen dansade vi loss. William och jag buggade ;) Han blir farlig på dansgolvet när han blir större efter att lärt från mig...hahahahahaha!!! Nä får hoppas han inte tar efter mig.
Dom fick duscha tillsammans sen innan de var dax för pyjamas, välling och bulibompa. Är så gott att se dom tillsammans när dom sitter där i duschen och leker. Är så glad att dom har varanndra. Verkligen inget jag ångrar att vi skaffade barn så tätt. Allt har bara varit posetivt med de.
När barnen hade somnat så blev de massa mys pys till nån skit film på tv. Men som vanligt kollade man ändå färdigt på den..hmm hur e man pantad?
Ny vecka och nya tag då. Skulle ju åkt in och vägt mig nu på morgonen men Danne hann inte med bussen så han fick ta bilen. Så jag får väga mig ikväll istället och då kan jag stanna kvar på mötet oxå så gjorde inget. Efter förra veckans tryckande så har jag svårt att tänka mig att vågen står på minus. Usch en plus vecka..blä! Men men ska inte bli deprimerad innan för under kan ju ske. De e ju bättre med plus en sån här vecka när jag vet att jag inte skött mig än en vecka där jag vekligen ansträngt mig. Jaja får se ikväll som sagt.
Får väl sätta fart att få kläder på oss så vi kommer iväg till kissen så han får mat. För sen är de mätning och vägning för Wildas del på bvc. Usch är väl snor kallt ute...brr. Fast frisk luft i luft rören på oss förkylda nissar är väl inte fel. Kanske vi frisknar till någon gång oxå..

SYSKON KÄRLEK!!
image5

Förkyld

Ja då var man smittad av barnen förkylning..usch! Börjar känna lite i halsen oxå. Får hoppas de inte blir nått mer av de. Har sovit som en prinsessa i natt. Barnen har varit snälla mot mig ;) Inte lätt för dom med täppta näser och massa hostande på nätterna.
Nu ska vi klä på oss och gå hem till svärmor och mata katten. Hon den lyx liraren åkte till cuba idag. Två veckor i cuba..visst de hade jag inte sagt nej till.
Får se vad vi tar för oss idag annars. Alltid nått som måste göras. Eller varför inte bara slappa ;)
Nä nu står William här och drar i mig. Han vill gå till kissen och åka hiss..haha

Nästa Daniel Andersson eller?? :)



snö

De har ju snöat utan jag märkt de :) Synd att de är så lite dock. Men man får glädjas åt de lilla.

Snuttan åkt..

Ja då har snuttan åkt hem för den här gången. Haft de super trevligt fast att vi fått sitta inne. Så tråkigt väder. Men vi försökte ta oss ut idag. En kvart på lekplatsen blev de sen frös vi och gick hem och drack te :) Haha får se de posetivt att vi fick frisk luft alla fyra. Igår tryckte vi i oss varm rökt lax...mums vad de var gott. Jag åt kall rökt oxå..smällter när man får de i munnen. Massa vin, chips och dylikt har de oxå slinkit ner under dom här dagarna. Så på måndag är de hårda tag som gäller. Ja redan nu men alltid lättast att börja en ny vecka med hårda tag..
Saknar mitt hjärte gryn och längtar tills imorgon när han kommer hem. Massa mys och snusk blir de då. Efter att barnen gått och lagt sig vill säga... Skönt att vara ifrån varann ibland så man får längta. Då e de underbart att ses igen.
Nä bäst att jag går och leker lite med barnen så dom blir trötta och somna i tid ikväll så jag kan sträcka ut mig på soffan.
En sommar bild så här i blås vädret är ju inte fel..image2


RSS 2.0