Ett år

Ja idag är de ett år sen jag startade bloggen såg jag nu av en slump. Ännu ett bevis på hur snabbt tiden går!!

Barnen är fortfarande dåliga men känns om dom är på bättringsvägar iaf och de är skönt. Så tråkigt att bara sitta hemma och inte kunna göra nått. Fått städat lite idag iaf.  Kände att sitt såren var på väg att komma ;)

Är ledig i natt. Skönt de ska bli att sova tillsammans med Danne. *MYS* Fast de kan vara rätt skönt att sova på dagarna och ha hela sängen för sig själv. Bara bre ut sig som man vill. Men inget slår ändå närheten av sin kärlek!!

Wilda med sin faster när hon döptes


Stackars barn

Ja nu är barnen sjuka igen. 40 graders feber och hostar. Hostar som dom kräks. Fast Wilda har bara gjort de en gång i morse. William lite då och då. Ställde fram ett stort plast glas dom kunde spy i om dom kände de var på G. William han fixade de nästan. Nån gång trodde jag han var färdig och tog bort den och började torka munnen med papper men då kom de mer. När jag gick hem ifrån så sov iaf William men Wilda hade precis vaknat. 40,2 hade hon då så fick ge henne en pilla. Brukar låta dom hållas upp till 40grader typ. Då frisknar dom oftast till lite fortfarande ju. Inget bra att prega in massa piller i dom små liven. Blev en lång dag för mig då jag jobbat natten men sov lite då och då när dom sov. Så är ändå uppe på tå nu i natt. :)
Får hoppas dom mår lite bättre imorgon. Många barn på dagis som varit sjuka i en vecka. I torsdags var dom 4 barn av 15..yeah. Peppar peppar ta i trä....

Middags dax

Ont

Vaknade vid två idag och hade sånnnn magknip. Fick ringa Danne så han kunde gå från jobb och hämta barnen. In på toa några gånger och till slut kom de ordentligt. Inte så mycket i magen men de som fanns kom iaf. Efter de kändes de mycket bättre och jag kunde åka och hämta barnen på dagis. Har inte haft magknip på ja år. Kan inte ens minnas sist jag hade de. Vill inte ha de igen. Man blir så hjälplös. De blir man alltid när man är sjuk..

I måndags körde jag ner till malmö så gick jag och Anna på bio och sen fikade vi lite. Babblade lite om allt möjligt. Ses ju inte så ofta nu så de var verkligen behövligt. Får ta mig i kragen och besöka henne oftare!!!

Stranden 09 är nu mitt nästa mål. Go go go...

GRATTIS!!

Ja grattis till jobbet Anna!! De var du värd. Nu ser vi fram emot vår weekend i göteborg i maj :)

Är på jobbet och snurrar. Inte stressigt i natt heller. Två eller tre bilar har vi haft nu på fyra timmar. Fint att tjäna pengar på detta sätt. Kontot fylls ju på idag oxå, jippy!
Hostan håller i sig på både mig och William. Men tillräkligt friska för att jobba och han och Wilda ska på dagis tre timmar imorgon. Så får han leka lite med sina flickor, Thea och Ella. Wilda med sina två killar, Charlie och Tiger. Dom hitter lätt sina favoriter. I förrgår sa William för första gången, mamma jag älskar dig! Naww.. Vad kan värma mer i ens hjärta!!


Livet flyter på. Inget nytt boende i sikte. Trivs i vår lilla lya men vill ju så klart ha nått större så Wilda får eget rum. Vill ju ha min trädgård så jag kan sitta ute och grilla på sommaren och barnen springa runt. Vill inte bo i lägenhet.

Ibland måste man gå emot sina egna principer så är de bara!! Man får hoppas på en bra utgång iaf...


Vill ha snö eller sommar inget sånt här väder där de bara blåser och är allmänt blää.


Snörvel

Ja då har även de halsonda hittat till mig. F.A.N!! Snörvlar gör man oxå men inte så farligt. Tråkigt att de ska behöva bli så här. Trodde jag skulleklara mig ju. Kändes så bra. Men men alla har snart varit sjuka på jobb så varför inte jag oxå. Men hoppas ju så klart på att de inte ska bli värre. För som de e nu kan jag ju jobba iaf. Barnen dom har åkt på hosta och förkyning do med. Tror inte att de blir nått dagis för dom idag. Får se hur dom känns när dom vaknar nu på morgonen.
Sitter ju på jobb nu och tralllllaarr. Vår första bil ska snart komma så passa på och skriva så länge. Kollegan har gått på toa och brukar vara borta i en halvtimme. Vad e de med män och dass?
Igår var ju hos älsklings snuttan på kalas/examensfest. Var skojsigt. Så trevligt att träffa folk man inte träffar så ofta och snacka om allt. Fantastiskt god mat hade Anna gjort. Åt alldeles för mycket. Fick doggybag så har precis ätit den nu på vår "middag" mitt i natten..haha. Lika gott som igår. Du e sååå duktig i köket. Inte så att du skulle satsa på kock yrke istället? Nä håller mina tummar för dig på onsdag!!

På tisdag ska jag och svägerskan ha wii kväll. Ser jag verkligen fram emot. Älskar spela ju..

Tror de blir en kopp te nu innan bilen kommer... lindra halsen lite.

Uppladdning

Man sitter i bilen på väg till dagis. Precis gått upp ur sängen efter några timmars sömn. Man känner sig utvilad och är redo. Redo för vad? Ja de ni.
Man kommer fram till dagis. Parkerar bilen och drar ett djupt andetag. Då var de dax...
Första man möts av är en varm kram från Wilda sen springer hon iväg. Man kollar in och får syn på William. Han skriker till en -Vill inte träffa mamma. Vill stanna här!! Man fångar upp Wilda. Som inte är så lätt, hal som en orm. På med overallen på henne. Dagis fröken säger nått och man släpper ögonen från Wilda i si sådär fem sekunder. Tittar på henne igen och just då springer hon förbi en och overallen ligger kvar på golvet. *PUST* Börja om från början bara. Tvingar i henne i overallen igen. Skriker nej och sprattlar gör hon. Inget barn som vill med mig hem. På med hennes skor. Känner hur svetten börjar komma i pannan på mig. Försöker få Wilda att stanna i hallen samtidigt som jag går in och hämtar William. Klart möter man Wilda på halva vägen som klampat in med skorna. Båda barnen ut i hallen. William skriker nej och Wilda försöker springa in igen. Försöka få på William overallen. Svetten börjar man känna av mer och mer.. Wilda hon tar varje chans hon får och springa in. William ett ben i och snart hela overallen på. På med mössorna på barnen. Wilda slänger av sin. Upp med den igen och säga måste ha mössa kallt ute. Nej skriker hon tillbax. Säga hejdå till fröknarna sen ut genom dörren. William lägger sig på marken och ska inte hem. Wilda hon springer på fel håll. Upp med William som bara sätter sig emot. Försöker locka Wilda på rätt håll. När hon ser oss försvinna kommer hon sakta lunkandes. Mot bilen alla tre. Väl frame börjar William tjuta för han vill sitta i Wildas stol. Wilda hon tjuter för hon inte vill sitta i stolen. Försöker spjärna emot när jag ska knäppa fast henne. När hon e fast så Williams tur. In med han i stolen. Lite lättare att spänna fast men tjuter fortfarande om att han vill sitta i Wildas stol. Wilda hon har inte tystnat heller. Stänger dörren och man andas ut. Hämtningen på dagis är slutförd. Tog bara 40min från de att jag hoppade ut ur bilen tills jag satte mig i den igen. Visst är de underbart med barn ;)

Första natten

Ja då var första natten av klarad. Gick hur bra som hellst. Hade inte så mycket att göra så blev mycket slappe tid och sitta och snacka. Man klagar ju inte över de. Fast hade varit roligare om de varit nån som varit intresserad av nått jag förstår mig på. Inte pyroteknik eller hojar då..haha Några nätter till med honom och jag kan bygga mina egna raketer nästa nyår ;)
Köpte bullar hos bagaren på hem vägen. muma!! Så nu sitter jag här och väntar på att dom tre sju sovarna ska vakna. Klockan e i och för sig bara tio i sju så kanske inte konstigt att dom fortfarande sover. Barnen ska iaf på dagis nio så dom får snart gå upp. Jag själv ska äta frukost och sen blir de sängen i några goa timmar. Skönt att vila huvudet på kudden.
Tänkte jag skulle läsa tidningen nu så man blir lite uppdaterad på nyhetsfronten...

Jul Nyår

Ja de har passerat sen länge nu. länge och länge. Julen åkte ut igår här ifrån. De går snabbt när alla fyra sätter fart. Barnen samlar ihop alla tomtar, jag tar stakarna och Danne grannen. Saknar dock ljuset från stakarna, e ju så mysigt!

Ska börja jobba natt. Börjar imorgon kväll. Ska bli jätte skoj och skönt. Fast man kommer sakna en del personer som jobbar dagen. Men men man kan inte få allt ju. Nu slipper vi tänka på barnpassning. Jag har hela em med barnen. Mer ledigt för jobbar bara 30h i veckan. Fast samma lön som jobba dag ändå pgr av ob:en. Nä känns verkligen toppen!!

Barnen är vildare än någonsin. Jul och nyårs hemma från dagis är inte lätt. Man har haft fullt upp hela tiden. Går inte att vända ryggen till. Men charmtroll är dom ändå. Mina små hjärtepluttar. KÄRLEK!!

Vill köpa blommor. Får se om jag kommer iväg till plantagen imorgon. Vill ha en stor grön växt. Vet dock inte var jag ska ha den. Men de är ett senare problem.

Nu börjar kvälls filmen och tänkte se den så jag kommer i säng sent. Upp tidigt imorgon och sen sova lite på dagen/em för att fixa natten.


RSS 2.0