Är inte bra på detta alltså..

Nä vad dålig jag e på att uppdatera här då!! Men man ska ju göra de för att man vill...

Sist jag skrev skulle vi baka pepparkakor. De gick långt över förväntan med barnen. William han tyckte de var super skoj och bakade massa pepparkakor. Jag fick dock hjälpa honom rulla ut degen så tryckte han ut för fullt. Wilda hon rullade och rullade sen åkte de in massa deg i munnen haha. Hon skrattade gott när man sa till henne att hon skulle få ont i magen om hon åt för mycket deg. Gick ner till svärfar och bjöd på pepparkakor sen.

William han fyllde tre år den. Hade vi kalas och han fick massa fina saker. Hade kalas hattar som alla fick ha på sig som William valt ut. Var med krokodiler på. Dock så var där dom som vägrade haha. Men de blev iaf en lyckad dag och känndes som William var nöjd med dagen! De är de som räknas.
Själv blev man ju 25 två veckor efter och de firade jag och Danne med en super mysig dag i köpenhamn. Gick och kollade affärer. Åkte skridskor nere i nyhamn. Massa träd runt om med ljussling i och där åkte vi hand i hand (för jag vara bambi på hal is och kom ingenstans annars) Men kan de bli mer romantiskt..naww nu fick man ett leende på läpparna :) Sen gick vi och åt en god middag med gott vin till. Sen var vi bra mörra så vi promenerad tillbax till vårt hotell och somnade in gott.  Dagen efter blev de god hotellfrukost och sen ett bad i deras bassäng. Gick på tivolis julmarknad innan vi åkte hem på kvällen sen. Underbart romantiskt de med! Blev massa romantik dom två dagarna. Men de behövs när man e små barns föräldrar. Inte mycket tid till de annars ju. Tackar mamma och Urban för den fina födelsedags presenten. Att dom tänker på mig och Danne så mycket som dom gör och bjuder oss på massa. Sen passar barnen titt som tätt. Dom e fantastiska!!!!

Nu börjar idol så jag ska dra på mig träningskläderna och träna lite samtidigt som jag kollar de. Svält lite på sistone..grr

RSS 2.0