Wilda

Hennes namn kunde ju inte bli mer klockrent än Wilda. Hon är ett riktigt litet yr väder. Energi till tusen som aldrig verkar ta slut. Hade man utökat dygnet med typ fem timmar så hade hon blivit lycklig.
Dagen idag har väl inte varit den bästa. Först vid hämtningen på dagis blev William tokig. Skrek och slog omkring sig. Han ville icke hem. Han skulle leka mer. Var tvugna att handla bröd så iväg till maxi. Då med en fortfarande skrikandes William i baksätet. Väl på maxi gick de bra till en början sen började Wilda slå omkring sig och William bara betede sig dåligt. Två bröd och sen snabbt till kassan. Där lyckades William riva ner den där lilla pärmen som dom har lite priser i. Vid samma tillfälle ställer sig Wilda upp i vagnen. Lyckades då bedriften att hälla ut massa mynt kring kassan när jag försökte styra barnen rätt. William hann med att trycka ut lite extra kvitto oxå. ....... pust och stön!! Kom iaf ut ur affären och lämnade han i kassan, som inte såg allt för happy ut, kvar bakom oss. Väl hemma så blev vi en stund på gräsmattan. Sen upp och börja med middagen. När de var ätit och diskat gjorde jag barnen redo för natten. Sen tog vi ut täcke oss la oss i stor puffen och kollade bolibompa. William han somnade gott. Men Wilda hon skulle icke ligga stil. Hon fick vara vaken en stund. Men vid åtta åkte hon in i sängen. Halv timme senare sov även hon. Då tillbringade jag kvällen i soffan och kollade spårlöst innan de var dax för jobbet. Imorgon vid hämtningen så har William lovat mig att inte skrika och ge mig en kram istället. Får hoppas han kommer ihåg de..

Igår var vi nere på stranden och grillade med Annika och hennes familj. Ur mysigt!! William är helt såld i hennes dotter Maja. Så roligt att se när dom leker. Wilda försöker hänga på där oxå. Medans Annikas son Lucas höll sig lite för sig själv och med oss vuxna. Mina kära barn dom badade lite halv. Hel bad får dom allt vänta med ett bra tag till. Vill inte ha några goda sjukdomar nu inte. Inte nu när värmen är här och man kan hänga ute hela dagarna. Tycker om när de är varm. De märker dom flesta som kommer hem till oss. Brukar hålla mellan 24-25 grader hemma . GÖTT!! Men här om dagen visade termometern 27,3 och då tyckte till och med jag att de blev för varmt.

Två nätter kvar sen är natten ett minne blott tyvärr... Dom ska nämligen inte ha den kavr. Spara spara spara. Jag går iaf över och jobbar dag. Kan vara rätt gött de med. Fast blir bara typ fyra veckor sen är de två skift som gäller igen. tillbax i dom gammla banorna.

Nu längtar jag till skånes djurpark, tosselilla och astrid lindgrens värld. Blir väl dom två första detta året den sist väntar vi med till nästa år.

Hmm..

Hur är de med miljö tänket egentligen.
Först kommer en bil med hela släppet fullt med burar från stockholm. Tre timmar senare kommer en bil och lastar burar till västerås. De kallar vi riktigt miljövänligt...NOT!!

Trött i huvudet nu. Får titta på min rosa naglar och njuta en stund :)

Super mysigt

Ja lördagen blev underbar. Efter vi lämnat barnen åkte vi in till stan och satte oss på Harrys uteservering. Satt där i solen och njöt av vin och öl. Danne hade bokat bord till sju. Hade gärna suttit där en stund till, tills solen hade försvunnit. Inte ofta man sitter så med sin kärlek och njuter. Iaf så var maten mycket god. Tog först en fisk och skaldjurs soppa som smällte i munnen. Ingen grädde i den, haha...var nog bara grädde. Men god var den som sagt. Sen blev de rödtunga. Mummsss.. Smaken av rödtunga och sparris är ju gudomlig. En liten choklad kaka till efterrätt. Den hade jag kunnat vara utan. Smakade lite väl mycket mörk choklad för min del. Tre rätter tar tid att äta så två och en halv timme försvann. Efter de tog vi oss en sväng till stinsen och tog oss en dricka till. Pina Colada!! Sommar!!
Skulle hem och kolla film sen var de bestämt. Tog ut vårt goa duntäcke och kröp upp i soffan tillsammans. Inom fem minuter sov vi båda två..haha så är de att vara små barns förälder. Någon gång mitt i natten vaknade jag och drog med mig Danne in i sovrummet. Där låg vi och snackade en stund innan vi somnade om gott igen. Klockan ringde tio för vi skulle hinna upp och käka brunch på tivoli. Så länge vi snackat om de.. Tog bussen in för vi hade ställt bilen där inne dagen innan. Precis när vi var utanför ringde mamma. Hon var tvungen att åka och jobba i köpenhamn så hon var tvungen att köra om en timme. Så vi kände att då skulle de bli för stressigt med brunchen. Den ska man sitta länge med och njuta av ju. Så vi fick hoppa den. Gjorde inget för vi kan ta de en annan söndag. Är ju bara att hitta nån som passar barnen två tre timmar. Vi tog oss varsin macka på subway istället. De var gott de oxå. Sen åkte vi och hämtade våra hjärte gryn. Lite ledsna minner över att behöva lämna mormor blev de. Så fick stanna efter en bit så mamma fick krama om William igen. Då lugna han ner sig. Em blev de fotboll för hela familjen ute på råå. Höll på att somna på gräset där jag satt och njöt av solen.
Gårdagen spenderade vi i affärer och letade vår jacka till mig. Inga fynd gjorde jag tyvärr så får leta vidare. Fick handlat nya vatten flaskor till barnen iaf så nått blev de.
Idag var vi hos svärmor och grillade hamburgare. Max brödet slår alla andra bröd.

Barn lediga

Ja ikväll blir de besök på restaurang. Barnen ska nämligen vara med mamma. Igår när vi lämnade av henne vid husbilen så fick vi två ledsna barn i bilen. Dom hade velat stanna där. Sån tur dom då har att dom får komma dit idag. Då kommer dom bli lyckliga. Snälla mamma/mormor som ställer upp och passar vild fröna så jag och Danne får egen tid och kan gå ut och äta. Efter restaurang besöket blir de nog till att åka hem och mys pysa. Tänkte vi skulle gå på bio men känns som att då blir kvällen helt smock full. Vill hinna hem och njuta av att bara vara vi. Längtar tills ikväll. Fast först är de sova som gäller. Härligt de ska bli att möta kuddarna och täcket igen.

KÄRLEK runt hela mig!!!

Röd i huvudet

Igår hade vi ute dag. Cyklade först till affären och handlade korv, bröd och en engångs grill. Sen cyklade vi vidare ner till råå. Där hade mamma ställt husbilen. Själv var hon i danmark och jobbade. Vi grillade och barnen dom lekte. De blåste lite men de gjorde inget. Man får ju inte vänja sig vid värmen för fort ;) När klockan började ticka mot fem cyklade vi hem och jag gjorde på påsk mat. Gjorde hemma gjorda köttbullar, stekte prinskorv, ny potatis (cypriotisk då såklar), ägg halvor med majo och räkor, tre olika sorters sill, kavring med smör och ost och en god sallad. Det blev riktigt gott. William tog fyra gånger av sillen medans Wilda tyckte hon klarade sig med två gånger :) Efter maten när vi plockat undan och så. Så fick barnen leta upp sina påskägg. Lyckades handla lite när vi var i affären utan att dom märkte. Blev lite majsbågar, popcorn, dricka, saltapinnar och såpbubblor. Ja just de några ballonger oxå för de tycker dom om att leka med. Mös i soffan med det goda och när de var slut somnade dom gott. Även jag gick in och la mig. Så sov jag till åtta i morse, tolv härliga timmar :) De behövde min kropp.
Idag efter frukosten cyklade vi igen ner till råå och träffade mamma. Gick en sväng till campingen och lekte på lekplatsen. Köpte lite glass. Eller köpte och köpte man fick för att den hade varit smält. Antagligen hade väl glassboxen varit utan el under natten. Mamma hon tog en hel låda med glass..haha. Tillbax till husbilen och plockade fram stolar och bord sen satte vi oss och åt lunch. Med havsutsikt över sundet, solen högt och knappt några vindar smakde de ljuvligt. Mamma cyklade in och tränade och klockan den sprang iväg. Helt plötsligt var den nästan halv sex och dax för middag. När mamma kom tillbax så cyklade jag hem och hämtade resterna sen igår. Inte förrän klockan var kvart över sju begav vi oss där ifrån. Mamma skulle hem till trelle så hon körde barnen hem så cyklade jag. William var ganska trött så hade varit taskigt mot honom om han skulle cyklat hela vägen hem. Mamma bestämde sig för att ta med lilla Wildis hem så packade lite saker till henne. Så får Wilda egen tid med mamma och Urban. Kan vara skönt för barnen att kanske komma iväg ifrån varann oxå. Danne ska till göteborg på fotboll imorogn så hans mamma ska passa då. Så då får William egen tid med farmor. Passade ju utmärkt. Sen på em ska vi ut till fastern och grilla..mums! Efter en hel dags utevistelse så hade solen tagit. Röd i huvudet..haha Efter en blek vinter pallade tydligen inte ansiktet solen. Men men de är sånt den får ta. ;)
Just nu längtar jag till helgen och egentiden med min kära sambo. Var alldeles för länge sedan vi sågs. Eller ja vi ses men inte mycket. Vi har båda haft mycket på varsitt håll när vi varit lediga. Här om dagen sa han att fan vad jag längtar till nästa vecka då vi båda är hemma och inte gör ett skit. Bara veta att den andra är där. Me 2!
Till helgen var de tänkt vi skulle på spa. Kärlekspaket för 2 heter de. Fick de i födelsedags pressent. Ja jag fyller år i november men ja bättre sent än aldrig. Men som vanligt är vi ute i god tid eller inte. Så där var fullt, typiskt! Tänkte kolla andra ställen först men bestämde oss sen för att de är just dit där vi vill gå så vi tar de en annan helg. Fast barnpassningen var redan ordnad under helgen så får höra med mamma om hon ändå vill passa. Så kan vi ut och äta gott. Sitta på uteservering kanske :)

 

Åhh ge mig ett hus!!

Har suttit och kollat inrednings tips till barn rum. Hittat massa saker som jag tycker är fint.
Så nu vill jag ha ett hus så jag kan fixa. Inte imorgon utan hellst nu direkt. Tror ni Ikea har
öppet nu? ;)
Jag som är ganska emot vitt har fastnat för vita väggar. Hur gick de till? Jaja de får ju bli färg
på allt annat som ska in i rummet istället. Häftig tapet till Williams rum hittade jag, som fond
vägg då alltså. Super häftig lampa som man gör själv av bollhavs bollar. Sängar med
förvaring under. Häftiga hyllor. Nu drömmer jag mig bort... Åhh ge mig ett hus! NU!!
Lite pengar oxå så jag kan handla allt jag vill ha ;)

Lite gäspig

Fick hoppa in och jobba igår natt och idag för en av mina kollegor är sjuk.
Blir två tuffa dagar dock. Ena dagen är avklarad bara imorgon oxå. Danne jobbar nämligen hela dagarna så då har jag barnen. Igår gick jag upp tre på em. Sen jobbade jag natten. Hade barnen hela dagen och stupade i säng halv åtta. För att sen gå upp igen kvart över tio. Och nu sitter man här och känner sig ändå hyfsat i form. Kroppen tog väl om hand om dom få timmars sömn den fick. *Duktig kropp* ;)
Idag blev de mys pys med Sifan och hennes lilla sötnos på gröningen. Massa folk ute i de fina vädret. Alla blir vi tokiga när solen i tittar fram efter en kall vinter. Barnen dom åt lite och sen lekte dom på lekplatsen. Halv fyra drog vi vidare mot "rast gården" haha. Busfabriken då alltså. Där fick dom sprungit av sig och jag och Sifan hann prata igenom allt sen sist vi sågs. Efter tre timmars bus var de dax att åka hem. Tio minuter hemma sen sov barnen. Åhh yes vad underbart! Så jag hoppade i säng då oxå och tog nog inte en sekund förrän även jag hade blivit klubbad av John blund!
Imorgon blir de lite påska mat med barnen. Kommer väl vara kladdigt i hela köket efter att dom hjälp till. Men de tar jag. Kvällen tillbringar jag antagligen i soffan. Men tittar nog inte på tv utan John har nog kommit och rövat bort mig då oxå.

GLAD PÅSK på er! Hoppas på stora påskägg ;)
På tal om påsk ägg. Måste fixa barnens ägg imorgon. Lätt då man har dom med sig. Jaja får se vad de blir i dom.


Premiär

Ja idag var de premiär för HIF. De märktes när jag cyklade till jobbet. Brukar aldrig var nån direkt trafik då vid halv elva. Men idag var de bilar över allt. Vid Burger King var de massa bilar. Folk var tydligen hungriga efter tittat på fotboll ;)

Cirkus

Ska iväg på cirkus nästa torsdag med barnen. Får se hur de går med att sitta stilla i två timmar. Är ju en pause mitt i ien kvart. Men ändå. Roligt ska de bli iaf.

Uteserveringar

I söndags var sol och blå himmel. Då ska man ut och njuta med sina barn för att känna sig nöjd som mamma. Men vår klocka gick för fort där hemma ;) Ägnade fm att städa sen efter lunchen satte jag igång att putsa fönster. Barnen fick dra med skrapan så dom höll sig nöjda. När sista fönstret var gjort var klockan redan fyra. Då kännde man sig hemsk att man inte varit ute. Så fick börja med middagen och efter den gick vi till lekplatsen. Klockan var närmare sju innan vi var hemma igen. Men vi hade iaf fått kommit ut och ångesten la sig lite hos mig.
Måndags körde vi Danne till jobbet sen åkte jag och barnen till fredriksdal. Gick och kollade lite i skogen först och sen bort mot stallet. Tupparna dom gal för fulla muggar. Barnen försökte härma dom. Sen gick vi in i stallet. Nästan alla djur där inne hade fått bebisar. Så söta!! Fick gå igenom två gånger för att barnen skulle bli nöjda. Kollade sen in kossorna. Dom kom bort till oss där vi stod och slurpade i sig lite vatten. Sen blev de de William tjatat om sen vi gick in på fredriksdal. Hästarna! Vi hade sån tur att precis när vi kom bort till dom så la sig den ena hästen sig ner och rullade sig. Då var barnens dag gjord :) William tyckte vi skulle ta ett foto av häst bajsen så de fick jag ju göra haha. Kollade lite i dom gammla husen där man kan se hur de såg ut förr hos tex frisören och tandläkaren. Sen var klockan lunch dax så fick bege oss mot bilen. Efter lunchen gick vi till ÖB. Handlade lite kukilikuare (tuppar) och fjädrar så vi kunde få lite påsk fint hemma.  Stannade på lekplatsen på vägen hemåt. Var så härligt väder så man ville bara vara ute. Fick in i skogen en sväng och klippa lite björkris. Så när vi sen äntligen kom hem pyntade barnen påskriset med fjädrarna. Sen ställde dom ut sina kukilikuare som dom var så stolta över.  En lång dag för oss alla tre. Men vi fick hittat på mycket. Ångesten från gårdagen släppte helt hos mig då ;)
Igår tog Danne min cykel till jobb. Jag och barnen som tänkt cykla iväg till maxi och handla lite. Ville inte ta bilen för de är ju så tråkigt. Efter lunch fixade vi mellanmål och la ner i våran väska. Sen fram med barnvagn och Williams cykel. Vi skulle försöka ta oss till maxi ändå. William han trampade på och de kändes som att detta kan nog funka. Vi skulle nog kunna ta oss till maxi. Stannade på en lekplats på vägen. Efter lite lek där åt vi mellanmålen sen vidare. Vi kom faktiskt fram till äffären :) Inte en ända gång hade William sagt nått om att han var trött eller nått. Utan han hade lycklig som få trampat på. Handlade de vi skulle sen hemåt igen. Hann bara runt hörnan på maxi sen tjuter William till, BAJSIG!! Åhh då måste de gå snabbt haha. Sprang iväg till nått som sen ska bli buskar men just plantert de. Så nu var de bara lite små pinnar som stack upp från marken. Där fick jag sätta honom. Som tur var hade vi papper med oss. Måste sett roligt ut för killen som cyklade förbi. Wilda hon stod en bra bit bort och försökte köra bort cykeln till oss. Lycklig var hon för hon fick ju ha cykeln för sig själv :) Hela hemmvägen gick oxå super. Wilda hon gick lite och åkte lite vagn. Helst skulle hon ta tre steg och sen upp i vagnen en halv sekund för att sen hoppa ner och ta tre steg till. Vi kom hem och då var dom båda välförtjänta av varsin glass. Lite middag på de sen. Vi somnade gott alla tre efter dagens utflykt. Ränknade ut så här i efterhand att de är nästan en halvmil till maxi. Och hela den biten tog vi oss. STOLT över mina två UNDERBARA barn!!

Idag har detta årets första grillning avnjutits. Åkte ner till stranden vid middags tid och grillade och barnen dom lekt på lekplatsen. ( Somliga säger att vi lever på lekplatser. Förstår inte alls ;) ) De var otroligt gott och längtar redan till nästa gång de är dax. En köttbit med nypotatis och sås...MUMS! Håller vädret i sig så lär de bli grillning igen dom närmsta dagarna.

RSS 2.0