Älskar

JUST LOVE IT!! Längtar tills de är skid dax nästa gång igen... Har skrattat så tårarna runnit idag. Underbara underbara skidor..

Ajaj

Har ont i huvudet idag. Inget roligt alls. Trodde de skulle gå över när jag sov igår kväll men icke. Vaknade tre timmar senare och fortfarande ont. Jaja går väl över när jag lägger mig. Bara tre timmar kvar nu tills man slutar :) :) :) Fast jag gillar mitt jobb. Men alltid skönt att komma hem.
Ska åka ner till Lund idag och se om vi kan shoppa lite. Danne skulle ha ny mössa och jag med för den delen. Sen termobyxor hade de behövts inhandlas oxå nu när vi ska åka skidor. Får se vad vi hittar. Barnen är på dagis tre timmar så då passar vi på. Hehe..

Har varit ledig tre nätter nu ju. Haft tre underbara dagar. Såna dagar man inte vill ska ta slut. Såna dagar jag skrivit om innan. När livet bara känns toppen och inga problem här i värden. Varit mycket ute och cyklat. Med barnen i cykelvagnen då. Då kommer vi lite längre än om William ska cykla själv ;) Han får cykla till affären. Barnen dom tycker om att åka i cykelvagnen. Hoppar glatt i och sätter sig. Sen sitter dom där bak och babblar. Sööötttiissarr...

Nä återgå till arbetet.

Hååhåå

Småfrusen och inte riktigt vaknat till liv. Men gör de väl snart.
Stormöte idag på ica. 34 chefer som är varslade. Så nu är de deras tur att få sin del av finanskrisen. Men de hade iaf gått bra i december och de är ju positivt. Var när hur händer med mig de vet jag inte. Tänker inte på de så mycket utan och jobbar och lever ändå. Kan ju inte gå och tänka på de. Då blir man ju knäpp.

Var med William hos doktorn idag. Han fick typ astma medicin som ska vidga luftrören. Så den ska han ta nu i tre veckor. Så lilla plutten kan snart andas ordentligt igen. Han och Wilda blev hämtade av mamma och Urban idag. Skulle åka till min mormor. William han packade sin väska redan i morse. Men först skulle dom på dagis och busa. Wilda hade ätit 1½ portion till lunch där. Hon som inte ätit så mycket sen hon varit sjuk. Men Stefan har väl nått sätt som får i henne maten. Hehe. Eller så är de att dom andra vid bordet och äter. Fast de gör vi hemma oxå ju. Men men. Glad att hon äter iaf. Inte för att de varit nått problem. Eller var ju precis i början när vi började med riktig mat till henne men sen när hon fått smak på de så har hon schyfflat in. Men efter sjukdom är man inte så sugen på mat. Vet man ju själv.
Bestämd liten dam är hon. Passar de inte henne så åker sura minnen fram. Är inne i en tjurig period nu. Prövar sina gränser hela tiden. De mesta är nej grejor så där av allt tjurande. Men när hon inte tjurar är hon min hjärte bebis. När hon kryper upp i famnen med pyjamasen på och ior i ena handen och vällingen i den andra. Då myser vi båda två. De e mysigaste tiden på dygnet. Den där sista timmen till bulibompa när alla fyra sitter uppkruppna i soffan och bara myser. De är riktig familjekärlek!!
Så lätt man kommer på annat spår när man skriver. De ena leder till de andra och så har man tappat de man skulle skriva om. Iaf så barnen var lyckliga när husbilen kom rullande och slängde sig ganska snabbt in i den. William packade upp alla sina filmer och Wilda hon for upp i sängen och lekte med sina väskor. När de var dax att säga hejdå så var de två barn som bara hejjjddåå. Inga ledsna minner där inte för att dom skulle lämna mamma och pappa. Puss och kram fick vi iaf och sen sattt dom och vinkade till oss när dom körde. Dom ska vara bort tills på torsdag så blir några "lediga" dagar. Är skönt de ibland ju. Ledig imorogn natt oxå dessutom så passade ju ganska perfekt. Mmm blev sugen på min härliga kudde och täcke nu...jaja. Snart så får även jag krypa ner under de. Eller när ni andra lämnar era sängar då kryper jag ner i min haha.

Ha en fantastisk dag iaf.

Fram och tillbax

Ja barnen dom går från bättringsvägar till sämre igen. Vill bara att dom ska bli friska nu så att man får in alla rutiner igen. Idag har dom varit bra men ändå lite slö. Brukar ju vara så efter man varit sjuk. Trodde ju att dom var på bättringsväga här om dagen men så fick dom båda ett åter fall och Wilda hade 40,8 i feber när jag åkte hem ifrån i förr gårs kväll. Den ville inte gå ner med pilla heller. Så den låg på 40 hela natten. Men när jag kom hem igår morse så hade den gått ner och båda barnen var utan feber. William var dock lite varm när han gick och la sig nu på kvällen.
Imorse så ringde min mobil tio över fem. De var Danne. Jag bara hej...inget svar halllååå?? Vad gör du mamma? Hahah de var William.
- Jag jobbar. Vad gör du vaken?
-Mamma jag har tänt alla lampor (så stolt)
-Duktig du e. Sover pappa och Wilda?
- (steg hördes) Ja Wilda sover. Ior me.
- Men starta du tvn och kolla barnprogram.
- Mamma vad gör du?
- Jag jobbar jag kommer hem om en stund. Sätt du dig i soffan och mys.
- Ja.
- Mamma måste fortsätta jobba men kommer sen. Ska vi säga hejdå.
-Mamma älskar dig.
- Älskar dig med men då ses vi sen. Puss hejdå
- Hejdå

Naww han e för söt lilla killen. Mammas hjärte gryn!

Nu är Danne ledig en vecka. Ska bli såå skönt att ha honom hemma lite. När han gick på idag möte han sin arbetskamrat som oxå skulle gå på. Då ringer arbetskamratens mobil. De e hans tjej. Deras minsta son hade slutat andas. Så han slängde sig i bilen och åkte hem. Han hade börjat andas igen men lite senare slutade igen så dom fick tillbringa natten uppe på lasarettet. Usch så hemskt. De e nått man aldrig kan släppa sen ju..

RSS 2.0