Ensam

Bara jag och kidsen...

Nått bra på tv ikväll?

Shopping

Jag som aldrig hittar skor köpte 3 par idag :) Hel nöjd. Blev tre linnen och en kjol oxå. Whhee..
Fick även Danne till att köpa två par sandaler. Sandaler är dock mitt problem fortfarande...vet inte var mer ja ska kolla. Får väl annars gå i mina gammla ff. Den andra bikinin prövade jag idag igen. Satt inte hundra så "slapp" köpa den.  Har hittat en jacka jag vill köpa till Wilda. Men den e slut överallt. Malin har hittat den i burlöv så hon köper den om jag inte tar en tur till Lödde imorgon fm. Får se..

Sandaler och solglasögon är nog dom största problemen jag har i mitt liv nu. Då förstår ni hur illa de e ;)

Gick en lång promenad i skogen på em med barnen och faster, vovvarna och svärmor. Mycket najs. De var så härligt väder.

Nu kom baby så puss och haj


Bikini HITTAD

WHHEEE!!!
Under kan tydligen ske. Först hittar man ingen och sen dyker de upp två stycken. Men köpte bara en.. Ska tänka på den andra tills imorgon så kanske blir den oxå. Bikini

William vaknade igår kväll med feber så blev inget dagis för honom idag. Även fast att han inte hade nån feber. Fick kurera sig hemma med pappa. Så blir dagis imorgon för hans del om inte febern kommer tillbax i natt. Jag och Wilda åkte ner till trelle i morse. Urban skulle byta däck och fixa bilen. Sån tur man har honom så man inte blir lus pank när bilen klyddar.
Lämnade bilen hos honom och körde sen och hämtade upp Anna. For en sväng till svedala och kollade in outleten där. Hittade nån bodys till Wilda. De var rätt stort men där var inte så mycket fint. Men men nu har man iaf varit där.
Sen åkte vi tillbax till trelle och fick i oss lite lunch. Smaskens. Magen behövde de. Sen bar de av på bikini letning. Började med katastrof men som jag skrev innan så slutade de lyckligt. Åhh de e jag sååå glad för. En sak mindre att leta efter. Ska iväg till affärerna imorgon igen. Jag, Daniel och Wilda.

Hann bara hem till Helsingborg och lämna av Wilda sen iväg på boxningen. Fy fan vad hon kör med en...helt utmattat ju. Men skoj e de så klagar inte. Men vet inte vad som hänt med mitt lill finger på höger hand. Märkte de när jag kom hem från träningen. Hänger inte med och kan liksom inte riktigt sträcka på de. Nån nerv eller nått som hamnat i kläm. Fan vad konstigt att ett lill finger gör så mycket. Känner sig halvt handikappad. Får se om de går över i natt.

Vad de finns mycket ytliga människor..usch!! Skuma människor för den delen oxå. Tur att jag själv e så jävla perfekt ;)


Väla

William han cyklade en bra bit idag. Duktiga killen han lär sig. Men vi övar vidare när de e fint väder...

Var på väla en sväng i em. Fick handlat Williams sandaler och lite kläder till barnen. Hittade en vår jacka till  William. Köpte den inte för skulle kolla andra affärer först. Blir nog att vi köper den i veckan. Fick i oss lite mat oxå så behövde inte göra middag...gött.

Trelleborg imorgon en sväng..whhee

Värme

Mina tankar e hos dig. Bara du som kan bestämma... Vad du än bestämmer dig för så hoppas jag att de e rätt. Mega KRAM!!

Härligt väder idag igen. Ska strax klä på oss och ge oss iväg till skogen på tipsrunda. Bara jag och barnen idag. Danne han jobbar. William blev riktigt ledsen när Danne gick i morse. Riktigt riktigt pappe sjuk e han. Får se om vi tar en tur med båten efter lunch eller nått. Kan ju promenera lite i Danmark om vädret håller i sig.

Sandaler, solglasögon, bikini..mm och så e de bara två veckor kvar innan planet lyfter. Känner att jag måste ut och leta...


Stavar som en kråka ju...

Thishirt?? Hahah vad tänkte jag på? Alla vet väl at de stavas t-shirt...
Date..pratar vi parfym eller. Nja dejt skulle de vara ju..
Ibland är huvudet inte med riktigt.

Nä på med kläder och bege oss ut igen. En sväng in till Danne e de tänkt..

Skånska landsvägar

Ja imåndags var jag ute och cyklade på skånska landsvägar....haha Var på spinningpasset hon hade de som tema. Bara massa skånska låtar. Så vi cyklade mellan dom alla olika städer och byar artisterna kommer ifrån. Vad många bra låtar de finns här från de röd gula. Många som man ofta inte ens tänker på.

Mora Träsk i tisdags var mycket uppskattat. Fast mitt i blev han lite okoncentrerad men de blev alla tyckte jag. Sen är han 2½ vad kan man begära? Men han körde igång igen lilla plutten. 45minuter var precis lagom. Fick köpt lite skiver, en thishirt och en planch som mamma köpte. Sen blev de fotografering och atografer. Wilda hon var hemma med min bror. Hon hade inte orkat sitta stilla ju. Så gick förbi lekan när vi gick hem. Så cyklade mamma och hämtade Wilda så hon oxå fick komma ut lite. Barnen dom somnade in gott när vi körde hem.

Onsdag var de date dax. Trevligt. Får se om de kan bli nått...
Efter barnen lagt sig för kvällen åkte jag och tog mig ett spinningpass och styrka i gymet. Efter spinning passet kom instruktören och sa att fan vad grym du e på spinning. Du orkar ju hur mycket som hellst :) (hehe man får ju skryta lite) De var ett riktigt hårt pass och jag trodde jag skulle trilla av cyklen..haha. Klockan gick sååå sakta. Men roligt att hon kom fram och sa så.

Igår hände inte så mycket. Lite föräldrar grupp bara. Kändes som de var ungefär de jag hann med igår. Nja lite städning fick vi väl till oxå på fm. Danne var iväg på kvällen så då låg jag på sofflocket. (Allt som vanligt då ;)

Ännu ett spinningpass idag på morgonen. Idag var de, Låtar du minns men artister du glömt. Så fick ett papper och penna när vi kom och sen var de en fråga på varje låt. Man kunde vinna bio biljetter och jaccuzi biljetter. Tror inte de blir nån vinst för mig dock. Är så dålig på sånt med artister och årtal. Men en del frågor kunde jag allt.
Varit ute och lekt och försökt få William att cykla idag. Ett varv på trampona och sen bromsar han. Så håller han på så. Men öva öva öva så ska han nog få rätt på de till sist. Får ta sin lilla tid.
Är frusen idag så ska lägga mig med filt och trycka mig nära mitt element (Danne) så får de bli lite Talang på tv innan vi ska spela lite Wii.

Date

Ja imorgon ska man på date :)

Är väl egentligen tänkt att jag ska packa väskan. Men tänkte jag fick sitta här en stund först. Wilda hon sover gott så då får jag passa på. Är ju inte som ska packas ner ju. Bara ner en runda till trelle sen hem ikväll igen ju. Men alla med barn vet ju att de är en del som måste med fast man bara ska iväg nån timmar...haha

Laddar med Mora i bilen hela vägen ner :) Så är vi redo för kvällen..hehe




R.I.P Engla

Ljuset är tänt i fönstret för Engla.!! Hoppas alla tände ett ljus klockan nio för henne. HEMSKT att sånt ens händer.


MUms i lördags åt vi god mat och spelade Wii halva natten...de var skoj. Fast sista timmen så blev de mest skit...blev sist hela tiden. Men var döds trött och ögonen ville bara  gå igen. Haha. Men som sagt de var trevligt.

Imorgon bär de av till trelle efter hämtat Danne på jobbet. Ska ner och kolla MORA TRÄSK...jippy hoppas jag William säger. Tror han kommer tycka de är kul. Fast han kommer nog bli lite små chokad kan jag tänka mig. Lagom längd på de, 45min. Broren min ska nog passa Wilda så länge. Hon är nog inte så intresserad :) Hennes största intresse är ju att få röra på sig. Sitta stilla är inte hennes grej. Min lilla prinsessa ;)
Hon säger hejdå och vinkar glatt.
William han växer på han oxå. Pratet kommer bara mer och mer. Han lyssnar  på en på ett helt annat sätt än innan. Men gör som jag säger gör han ju inte alltid. Men tycker han är väldigt duktig när han vill. Min lilla prins.

Stora prinsen ser lite ensam ut i soffan så får väl bege mig dit.




RÖGLE!!

Var iväg och tränade en sväng efter lämnat William på dagis.

När vi kom hem, jag och Wilda alltså. Så käkade vi lite lunch och sen somnade Wilda in. Själv slängde jag mig på  soffan och satte på tvn. Kan inte komma på när jag gjorde de sist. Hittar ju alltid på nått när William e på dagis. Riktigt gött var de. Tog sen en lång dusch och gjorde mig i ordning i lugn och ro. Sen fick jag väcka Wilda så vu kunde köra till dagis.
Så när vi hämtat William och gått ut till bilen så bajsar han..haha. Så de var bara ut med barnen igen och in ppå dagis och byta blöja. Skulle ju till väla och köpa födelsedags present till Chie óch sen hämta Danne på jobb. Så länge kan han ju inte springa runt med bajs ;)
Kalas på kvällen för Chie. Som vanligt en kaka och kaffe. Åkte där ifrån vid halv åtta för då var William så uppe i varv så kände att de var dax att avlägsna innan han blev helt tokig ;) Var ju ändå dax för dom att sova. Dom somnade båda in gott efter fått ny blöja, pyjamas och ´var sin flaska välling. Själv tog jag hand om disken från middagen. Skönt att slippa ha de imorgon bitti. Sen bänkade jag mig i soffan och kollade ishocky. Inte min grej de där med hocky. Men fick ju kolla nu när Rögle kunde gå upp till elitserien. De var så spännande så man viste inte var man skulle ta vägen. De avgjordes när de var ynka 25 sekunder kvar.. Vilken pers de var men dom klarade de. Nån tår fick man allt av att se alla dom lyckliga människorna som kämpat för de här hur länge som hellst. Riktigt jävla skoj alltså.

Fan väntar på mess för att höra hur de har gått på middags dejten. Är super nyfiken ju... Får kolla lite house medans jag väntar. Sen sängen.


Den flitiga mamman

-Och här kommer den flitiga mamman med sina två barn.

Haha de var de man fick höra när man kom till träningen idag. Man försöker ju ligga i... ;)

Gårdagen var de full rulle. Från ena stället till nästa. Började med en runda till svärmor för att hämta lite frukt. Sen när vi kom hem igen så kom sopbilen. Den älskar William så fick ju stå och kolla på den. Massa vatten i källaren så kom en bil som skulle försöka blås rent i brunnen. Lika spännande som sopbilen. Så de vi blev kvar nere på gården ett tag.
Sen var de bara att hjälpa Danne med barnen upp. Sen körde jag iväg på vv möte. Usch så mycket points i pizza..man ack vad smarigt ibland. Jaja hem igen och slänga i sig lite lunch. Sen körde Danne oss till öppna förskolan. Skönt för barnen att leka loss lite.
Promenerade hem i de fina vädret...mmm VÅR!! Ville ju inte vara frame redan när vi var hemma. Inte ofta man vill bo längre bort..haha. Middagen var färdig så fick i oss lite mat. Behövdes lite energi efter allt bus. Sen stack jag och William till träningen. Hann med ett spinningpass (blä) och min runda i gymet. Inte illa de inte. Blev en kväll i soffan med Danne...mys.

Fortsättning följer...hungrig dotter!!

Så ja nu har hon fått lite mat och somnade gott om igen.

Idag har jag och Li varit iväg till Lödde och kollat kläder. Bikini looking. Trevligt var de men de  var inte mycket man fick me sig hem. En ynka skjorta... Får se de så att de blev iaf billigt.. ;) Hur de gick med bikini. Skojar ni elller? Ska man hitta en sån oxå?! Alltså kammade noll där. Men imorgon kommer en hel hög med bikinis från Ellos. Måste finnas en ynka som kan sitta bra ju.
Var iväg på boxningen nu ikväll. Me love!!

Ska lägga mina sista krafter för idag på lite kärlek till min kära sambo sen sängen.


En månad

Bara en ynka månad kvar innan planet lyfter :) Ska bli sååå gottigt!! Fast bikini paniken finns fortfarande. Finns ju ingen som är snygg och passar. Jaja jag får leta vidare. Ska en tur till Lödde nästa vecka så får hålla mina tummar att där finnes nån.

Dagarna dom bara rullar på. Så fint väder de var i fredags. Var på lekplatsen så barnen fick gunga och leka i sandlådan. Första gången Wilda var i sandlådan. Hon tyckte väl inte de var nån höjdare. Massa grus och när man stoppa in fingrarna i munnen så var där massa grus på dom..usch!! Nä de är minsan inte lätt att vara liten.Hon fick ta en lur i vagnen och de gillade hon. Vem gillar inte att sova ute? Fick tvättat vagnen när vi kom hem sen. Skönt att ha de gjort. Den var rätt skitig. När jag ändå var uppe i varv så fick jag putsat två fönster oxå innan de var dax för middag. Fler såna dagar borde man ha. För visst är de extra skönt att lägga sig på soffan efter varit duktig.

Ska snart börja ta på mig och barnen kläder. Ska till skogen och gå tipsrundan. Hade minnsan 10 rätt av tolv sist. Regnar lite idag men de får gå ändå. Lägger bara vattenfast makeup..haha ;)

10 månader och hus

Helgen som var blev jag lite dålig på lördagen. Vet inte var de var men frös och kände mig inte 100%. Även söndagen låg jag mest så William fick kolla film och Wilda hon fick klättra på mig :)
Måndagen åkte jag först på vv möte. Hade ju även varit där på lördagen för måndagen den veckan var en röd dag. Hade gått bra, -1,3 på två veckor. Så man tackade och bugade. Sen hem och hämta barnen sen vidare till busfabriken. Där möte vi upp med Annika och hennes två små troll. Käkade lite lunch där. De behöver barnen efter sprungit runder i två timmar. Så orkar dom nån timme till efter fyllt på energi depåerna ;) Efter 4½h där så bar de av hemåt och barnen dom somnade gott i bilen. Bar upp dom och sen åkte jag och tränade spinning (BLÄ) Fast de var en bra instruktör och jävligt bra musik så var de blä!! Tror aldrig jag kommer uppskatta spinning... Efter varit igång hela dagen var de skönt att efter middagen bara slänga sig i soffan och njuta. Ja okej där låg man en halv minut sen var de ju två barn som pockade på ens uppmärksamhet.

Åkte och storhandlade på tisdag morgon efter lämnat William på dagis. Visst får man en kicka av att handla? Spelar ingen roll vad man handlar bara man slösar pengar så får man en kick. Haha!!
Hem och packade upp och försöka trycka in i frysen. Då menar jag verkligen trycka. Ena frysen har nämligen sagt tack och hej. Så endast en kvar. Har inte haft tid att åka och hämta vår nya. Så man får skylla sig själv. Men efter mycket om och men så var allt på plats och man kunde pusta ut. Fast då var klockan ett och de var snart dax att hämta William. Men först kom min underbara älskade Malin. Så klart vet hon vad en kvinna behöver. (De vet ju inte Danne ;) ) så hon hade med sig en bukett blommor till mig. Ljuvliga!! Får alltid så fina buketter av henne :) Hon och Wilda stannade hemma medans jag hämtade William på dagis sen skulle vi handla glass men dom hade inte fått in än. Så vi fick rota lite i vår frys och fann där varsin glass :) Tur man kan tömma den på nått ju. Sen pratade vi vad som hänt i livet sen sist vi sågs. Åhh de var ju en del..haha!! Lite köttfärsås blev de till middag och sen var de bara att hoppa i träningskläderna. Vi skulle nämligen iväg och boxas. Mitt härliga tisdags pass. Barnen dom fick vara på barnpassningen medans vi svettade. De var lika skoj som vanligt. Lite extra skoj när Malin var med :)
Åkte hem och gjorde ordning barnen för sängen. Sen när dom somnat in blev de lite mackor. De satt fint. Var lite sorgligt när Malin sen åkte hem vid elva men de e sånt man får ta. Längtar till nästa gång vi sen!!

Idag blir Wilda 10 månader. Två månader kvar sen är hon ett år...oj oj oj. Någon som vet var jag varit dom här tio månaderna? För satan vad de gått snabbt. Min lilla prinsessa, oftast lyckligen till tusen.
Var på öppna förskolan på förmiddagen idag. Ja vad ska man skriva om de. Trevligt som vanligt och Wilda älskar de. Somnad som en stock på vägen hem. Sov sen tills de var dax att hämta William. Fast de var fika på dagis idag så stannade där en timme. Så Wilda hon sprang runt och tyckte de var toppen. William visade mig och Danne alla saker. Stolt var han att få visa mamma och pappa ju. Dom fick resterna sen igår till middag idag för hade lite bråttom. Skulle ju lämna dom hos Martin mendans vi åkt och tittade på HUS! William han vinkade glatt hejdå till oss när vi lämnade honom. Hel nöjd med att få vara på Martin.
Huset ja. De var fint. Lagom stort för oss. Vardagsrumet kunde kanske varit lite större men man kan inte få allt. Trädgården var liten så inte så mycket att göra. Passar mig och Danne perfekt..haha. Banken imorgon och sen får vi se var de leder. Var massa folk och tittade på de. Så man vet ju inte om de springer iväg i budgivningen. Men först tar vi lånet...en sak i taget.

Soffan och Danne kallar...somnar väl där.

William och Malin tog sig en timmes mys innan sängen..
image30


RSS 2.0