Jag lever

Ja jag lever faktiskt. Men på vardagarna har de varit jobb och sen så har de blivit soffan. Dom få gångerna jag suttit vid datan har de bara varit en snabb sväng...
Vad har jag gjort annars då dom här tre veckorna.
30års fest en helg. Trevligt trevligt. Live band så där hade jag kunnat sitta en hel natt och lyssnat.
Helgen efter var de ut och ätat med Sifan och Jessica. Mycket god mat och god dricka. Efter de bar de av ut i natt livet. Blev en lyckad kväll de med.
Denna helgen som var så åkte jag, William, jesper och Josefin ner till mamma i trelle. Bytade bil till deras husbil och sen bar de av mot tomelilla. Stannade till i Ystad för en liten måltid. Ja då hade William redan däckat. Klockan var nämligen tio och han hade varit vaken hela dagen. Men vi andra fick lite i magen. Sen fortsatte vi vår färd mot Tomelilla. Jesper somnade in han med. Så när vi kom fram satt jag och Josefin och snacka en stund och sen blev de sängen även för oss. Hade en lång dag framför oss ju.
En hel dag på TOSSELILLA!! Yeah yeah! Hoppade, åkte karuseller, badade, klappade djuren, grillade..ja allt gjorde vi. Gud vad de var skoj. William han tyckte nog el bilarna var roligast. Där ville han inte gå ifrån. Ville inte gå från tosselilla överhuvudtaget. Men dom stängde så de var bara att bege sig ut. Efter letat efter någonstans att ställa oss så hittade vi efter mycket letande ett ställe. Fixade mat och satt ute och käkade. Barnen dom lekte lite men sen var de pyjamas dax. Dom var ju svin trötta. La dom i varsin soffa och satte på en film. Tog inte lång tid från dom båda var väck. Jag och Josefin satt kvar ute och snackade nån timme till men sen gick våra ögon ihop dom oxå.
Två trötta barn var de sen som åkte bilen hemåt på söndagen. Ja först stannade vi en runda på Bo olsson oxå såklart..hehe. Sen bar de av hemmåt. Kärt återseende med sambo och dotter. Maten färdig och sambon hade dammsugaren i högsta hugg..inte illa de inte.

Nä klockan närmar sig snart halv elva och jag får väl ta sista maskinen tvätt för idag då. Sen bingen.

Fick mer jobb.. :) Så 6månaders provanställning först..


RSS 2.0