På väg

Ja då var vi på väg hem från vår helg i göteborg. Dock sitter vi på varsin buss. Min gick bara till helsingborg medans Annas gick till köpenhamn via malmö. Blev lite paffa så de fick bli ett snabbt hejdå. Vi har iaf haft en underbar helg. Var på liseberg i fredags. Regnet de öste ner med vi hade regnkläder så gjorde inte så mycket. Gud vad skoj de är att åka karuseller. Kan inte få nog av berg och dalbaner. I och med regnet var där inte mycket folk så vi behövde aldrig stå i någon kö direkt. Vilket var jätte skönt. Igår satt vi ute i fina vädret. Drack vin och bara njöt. Någon mycket shopping har de inte blivit. Har gått i affärer men inte hittat något. Allt som vanligt alltså haha. Hittade nån kläder till Danne iaf så hoppas han blir glad. Nä får väl luta huvudet bakåt och vila lite. Två timmar kvar innan man är frame.

Brr...

Ja värmen har försvunnit lite. Kyligt.. Så länge det är varm nästa helg så skiter jag i vilket :)
Nästa helg blir de nämligen Göteborg för hela slanten. Jag och Anna drar dit för en riktig syster helg. Fre-sön på hotell. Liseberg!! Äta och dricka gott. Ska bli hur mysigt som hellst. Längtar..

Ja i tisdags var de kalas för prinsessan Wilda. Skulle grilla och gud vad de blåste. Vi höll ju på att blåsa bort..haha. Men grillat och ätit fick vi gjort och sen gick vi hem och åt efterrätten inne. Blev en lyckad kväll och Wilda fick massa fina kläder. Nu klara hon sig igenom hela sommaren. Hon kommer vara så snygg så!! Blev en lång dag för henne men hon var lika lycklig för de. Fast när klockan närmade sig nio fick pyjamasen åka på och hon somnade ganska omgående brevid Malin i soffan. TACK till er som kom och firade henne!! och TACK för dom fina presenterna!!

Idag har jag och barnen varit hos Sifan. Barnen tyckte de var skoj. Wilda och Olgier dom kramades och pussades några gånger för att  i nästa stund bråka. Kärlek de!! ;) Vi fick varit ute ett tag innan regnet kom iaf. S+en höll vi oss inne för att slippa de blöta gräset.





Oj de blev några bilder... :)

RSS 2.0